Молдова відкликала свого посла з Росії після секс-скандалу
Молдова відкликала свого посла з Росії після секс-скандалу

Молдова відкликала свого посла з Росії після секс-скандалу

Дипломата звинуватили в сексуальних домаганнях.

Молдова відкликала свого посла в Москві Володимира Головатюка після інформації про секс-скандал.

Про це tv8.md.

"Відповідно до положень закону, Міністерство закордонних справ і європейської інтеграції відкликало посла Володимира Головатюка в Кишинів для консультацій на невизначений термін, щоб уточнити, як управляти діяльністю дипломатичної місії, а також аспекти, пов'язані з його поведінкою", — повідомили в молдовському МЗС.

Як виявилося, співробітниця дипломатичної місії звинуватила Головатюка в сексуальних домаганнях. У Deschide.MD розповіли подробиці інциденту і встановили особу жертви, ім'я якої не розголошують.

"Він запросив мене в свою резиденцію. У нього були сумніви щодо одягу, яку потрібно одягнути вечерю. Коли я зайшла, він не був одягнений. Він запитав мене, чи знаю я, як він повинен одягатися, після чого спробував мене обійняти і запитав : як ходити в такому збудженому стані, як вийти з дому, коли йому треба "заспокоїтися". Я зуміла втекти з резиденції", — наводять слова жертви домагань.

Після цього Головатюк нібито став мстити жінці, поширюючи про неї різні чутки і наклепи.

"Він поширював принизливу інформацію про мене як в Росії, так і в Кишиневі. Він заявив, що я жінка з "низькою соціальною відповідальністю", що я вела себе неадекватно, що я його провокувала", — скаржиться працівниця дипломатичної місії.

Поки в МЗС Молдови не коментують сексуальний скандал. Сам Головатюк в коментарі виданню повідомив, що йому нічого не відомо про звинувачення в сексуальних домаганнях. Дипломат заявив, що приїхав до Кишинева у відпустку і в цей час був викликаний для консультацій.

Нагадаємо, що зірку "Кадетства" Головіна звинуватили в сексуальних домаганнях.

ТСН покаже, як маленька Молдова протистояла російським танкам

ТСН покаже, як маленька Молдова протистояла російським танкам

Підписуйтесь на наші канали в Telegram і Viber.

Источник материала
loader
loader