Місія ОБСЄ зафіксувала понад 200 порушень перемир’я на Донбасі
Місія ОБСЄ зафіксувала понад 200 порушень перемир’я на Донбасі

Місія ОБСЄ зафіксувала понад 200 порушень перемир’я на Донбасі

Найбільше порушень режиму припинення вогню зафіксували в Донецькій області
Фото з- відкритих джерел

Найбільш неспокійною була ситуація в районі Гнутово і на ділянці розведення сил в районі Петровського

Організація з безпеки і співробітництва в Європі зафіксувала на Донбасі понад 200 порушень режиму припинення вогню на Донбасі. Найбільше обстрілів і вибухів прогриміли в Донецькій області. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЕ за 28 липня.

У Донецькій області ОБСЄ зафіксувала більше порушень – 149, в тому числі 21 вибух невизначеного походження.

Найбільш неспокійною була ситуація в районі Гнутово і на ділянці розведення сил в районі Петровського. У Грунтово спостерігачі зафіксували боєприпаси і вибух невизначеного походження. А в окупованому Петровському – боєприпаси.

У Луганській області ОБСЄ зафіксувала 76 порушень режиму припинення вогню, в тому числі 12 вибухів – 2 розриви боєприпасів і 10 вибухів невизначеного походження.

«Всі ці порушення сталися на північному сході і південному заході від ділянки розведення в районі н.п. Золоте», – йдеться в повідомленні.

У цьому районі помітили освітлювальні ракети, вибухи й боєприпаси. Також в районі Попасної та Золотого були чутні черги зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, у Луганській області зона розведення сил біля Золотогоперетворюється на гарячу точку. Там ОБСЄ фіксує численні порушення і використання важкої зброї.

Источник материала
loader
loader