АГРОМАТ відкрив новий магазин в Києві
АГРОМАТ відкрив новий магазин в Києві

АГРОМАТ відкрив новий магазин в Києві

Новий столичний магазин мережі АГРОМАТ за адресою: вул. Лобановського, 120 гостинно відкрив свої двері для киян та гостей міста. Це 23-ій магазин мережі.

Таким чином жителі ще одного району столиці зможуть швидше добиратися до місця, де зосереджений найбільший асортимент плитки та сантехніки, а також інших товарів для створення затишних і красивих домівок.

Стильний інтер'єр магазину витриманий в сучасній стилістиці - тут максимально зручно розташовані товари, передбачені комфортні зони прийняття рішень з Wi-Fi, де можна попрацювати з архітектором або менеджером. Плитка та сантехніка представлена у вигляді шоурумів з готовими дизайнерськими інтер'єрами.

 

 

АГРОМАТ представляє продукцію понад 1000 світових брендів, включаючи всесвітньо відомих виробників. Також в магазині розташовані бренд-зони ексклюзивних пропозицій.

Товар можна вибрати з наявності або замовити зі складу постачальника. Асортимент налічує більше 200 000 товарів. Здійснюється адресна доставка, є можливість самовивозу.

Головні принципи роботи АГРОМАТ - індивідуальний та професійний підхід до кожного клієнта. Важливим завданням персоналу є не тільки продаж тієї чи іншої продукції, а й забезпечення комфорту для покупців. В салонах компанії працюють тільки висококваліфіковані професіонали, які можуть надати детальну інформацію по кожному виду продукції. А також є послуга 3D-візуалізації, що дозволяє побачити, як буде виглядати майбутнє приміщення з використанням конкретних матеріалів.

 
 

Довідка: АГРОМАТ - лідер ринку плитки та сантехніки в Україні. На сьогоднішній день мережа нараховує 23 магазини по всій країні. Найбільший спеціалізований комплекс в Європі площею 16 000 кв. м знаходиться в Києві. Новий магазин розташований за адресою: вул. Лобановського, 120 та працює кожен день з 10:00 до 20:00.

 

Теги по теме
Киев Ремонт
Источник материала
Поделиться сюжетом