Мав передчуття і звертався до СБУ для консультацій: дівчина Шишова розповіла про перестороги чоловіка
Мав передчуття і звертався до СБУ для консультацій: дівчина Шишова розповіла про перестороги чоловіка

Мав передчуття і звертався до СБУ для консультацій: дівчина Шишова розповіла про перестороги чоловіка

Цивільна дружина Шишова заперечила самогубство.

Очільник громадської організації "Білоруський дім в Україні" Віталій Шишов, якого знайшли повішеним у Києві, не міг вчинити самогубство. Принаймні у цю версію не вірить його цивільна дружина Божена Жолудь. Вона запевняє, що чоловік мав стабільний психологічний стан, але підозрював про стеження за ним.

Про це вона розповіла у коментарі "Громадському".

Божена каже, що останнім часом психологічний стан у Віталія був нормальним. Проблеми були лише фінансові.
 
"Я не вірю в те, що він міг вчинити самогубство. Я на 100% впевнена, що це не самогубство", — сказала Божена.

За її словами, відкритого стеження за чоловіком вона не помічала, але Віталій нібито постійно перевіряв, чи немає за ним спостереження. Вона каже, що у нього були якісь передчуття.

"Він сидів і дивився у віконце машини: хто приїздить, хто виходить. Ми звертались до СБУ, коли в нас були якісь дивності. Але це були не заяви, а скоріш консультації. І нам казали: "Стежте одне за одним, тому що можете зникнути і ніхто не дізнається", — розповіла дівчина.

Божена також додала, що знає про автобус, який, за словами співзасновника "Білоруського дому в Україні" Родіона Батуліна, міг стежити за Віталієм. За її словами, заяву до поліції Шишов не писав, що підтвердили і у Національній поліції.

Дівчина зазначила, що прямих конфліктів у нього ніби ні з ким не було, а в оточенні були лише найближчі люди. Бо, пояснює, Віталій не підпускав незнайомих людей і завжди придивлявся до них. 

Востаннє дівчина бачила Віталія вночі проти 2 серпня: "Я прокинулась о 10-й, його вже не було. О 12 уже всіх обдзвонила, щоб вони їхали, поки вони були в дорозі — я шукала сама".

Новини України: під Києвом виявили мертвим білоруського активіста Шишова

Новини України: під Києвом виявили мертвим білоруського активіста Шишова

Нагадаємо:

  • Про зникнення напередодні заявили колеги Віталія. 26-річний Шишов ще 2 серпня вранці вирушив на пробіжку і відтоді припинив виходити на зв’язок. 
  • Вже 3 серпня чоловіка знайшли повішеним в одному з парків Києва неподалік від місця його проживання.
  • За словами колегі загиблого, Шишов був знайдений повішеним в парку зі слідами побиття на обличчі. Також у нього було дивне передчуття, він просив подбати про близьких людей.
  • Своєю чергою "Білоруський дім в Україні" заявляє, що за Шишовим нібито велося стеження і поліція про це знала. 
  • Європарламентарі вже відреагували на вбивство у Києві керівника "Білоруського дому в Україні" Віталія Шишова. Політики упевнені, що за цим стоїть режим самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber

Источник материала
loader
loader