Ріанна стала найбагатшою виконавицею планети: на чому вона сколотила мільярди доларів?
Ріанна стала найбагатшою виконавицею планети: на чому вона сколотила мільярди доларів?

Ріанна стала найбагатшою виконавицею планети: на чому вона сколотила мільярди доларів?

Випереджаючи Мадонну (570 мільйонів доларів), Селін Діон (450 мільйонів доларів) і Бейонсе (400 мільйонів доларів), Ріанна займає перше місце серед найбагатших музикантів-жінок.

Подробиці повідомляє видання Forbes.

Доларовий мільярдер, але як?

Що цікаво, велика частина доходів Ріанни припадає не на співочу кар'єру, а на її косметичну лінію, яка виділяється на тлі інших знаменитих брендів. Кошти надходять від 50-відсоткової частки в компанії, що є спільним підприємством з французьким конгломератом предметів розкоші LVMH. Співачка заснувала Fenty Beauty ще в 2017 році з бажанням "зробити жінок більш чуттєвими і улюбленими".

Косметичний бренд Ріанни Fenty Beauty допоміг їй стати доларовим мільярдером

Він став лідером у забезпеченні різноманітності в індустрії макіяжу, коли вперше випустив 40 відтінків для своєї лінії основи під тональний крем. "Fenty Beauty кинула виклик стандартній угоді про те, що людині потрібен тільки чітко визначений набір відтінків, щоб задовольнити потреби ринку", - сказала в інтерв'ю Forbes Стефані Віссінк, аналітик компанії Jefferies. "Fenty Beauty не тільки досягла значних продажів, але й потенційно назавжди змінила галузь".

Інші галузі достатку і заробітку

Статок 33-річної співачки в даний час оцінюється в 1,7 мільярда доларів (1,2 мільярда фунтів стерлінгів), повідомляє Forbes, що робить її другою найбагатшою артисткою на планеті після Опри Вінфрі з 2,7 мільярда доларів доходу (1,9 мільярда фунтів стерлінгів). Допомогла в цьому також її частка в розмірі 270 мільйонів доларів (190 мільйонів фунтів стерлінгів) в надзвичайно успішній лінії нижньої білизни Savage X Fenty і 16-річна кар'єра в індустрії музики.

Отримати мільярди Ріанні допомогло білизна Savage X Fenty і музична кар'єра

Також Ріанна пов'язана з мільярдером Хасаном Джамілем, саудівським бізнесменом і спадкоємцем Toyota. Згідно Business Insider, родині Хасана належить Abdul Latif Jameel, найбільша дистриб'юторська компанія Toyota в декількох країнах Близького Сходу. Він очолює внутрішні операції компанії, займається землею, нерухомістю та обладнанням.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що кліп Бейонсе визнали найвидатнішим музичним відео всіх часів: кадри вражають.

Також ми писали, що Måneskin показали новий скандальний кліп "I wanna be your slave": соліст цілується з барабанщиком.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны