У Києві руйнується міст, шматки бетону відвалюються на проїжджаючі машини
У Києві руйнується міст, шматки бетону відвалюються на проїжджаючі машини

У Києві руйнується міст, шматки бетону відвалюються на проїжджаючі машини

У мережі з'явилося відео того, як на Осокорках в Києві прямо на дахи проїжджаючих повз автомобілів почала сипатися бетонна конструкція з шляхопроводу в напрямку Південного моста.

Подробиці можна побачити на YouTube-каналі очевидця події.

Шматки бетону валяються на дорозі

Як повідомляють в Telegram-каналі Kievmap, де також опублікували відео, перше обвалення сталося ще 4 серпня, але тоді на невелику аварію ніхто не звернув увагу. Тим більше, не було бажаючих вирішити проблему, перевірити місце, де посипався бетон і провести ремонтні роботи.

5 серпня частин шляхопроводу на проїжджій частині стало набагато більше, ніж напередодні. Це вже викликало зацікавленість очевидців, які і зняли вищевказане відео. Також вони повідомили про інцидент в комунальні служби, щоб ті зреагували на подію. Зараз на Осокорках співробітники "Київавтодору" ведуть оціночні роботи, перевіряють цілісність споруди, з'ясовують причини обвалення частини бетону з моста.

Коли буде виправлена ситуація?

Це важливо зробити в найкоротші терміни, якщо брати до уваги, що по мосту щодня курсують тисячі транспортних засобів. А рух під мостом ніхто не скасував і не перекрив, тому навіть зараз по бетону їздять автомобілі. Прибрати сміття поки немає можливості, оскільки через будь-які дії можуть початися затори, що на такій жвавій частині дороги провокувати недоречно.

Реакція суспільства та посипався міст на Осокорках у Києві

У Telegram-каналі Kievmap люди і сміються, і сумують одночасно, переглядаючи відео. Кажуть, що "у Києві втомилися мости, дороги, люди...свіжий тільки Кличко..". Згадка мера тут дуже доречна, адже ще в 2019 році, коли теж виникли проблеми з мостом на Осокорках, мер Києва Віталій Кличко поклав відповідальність на тодішнього директора "Київавтодорміст", звільнивши його за недбале ставлення до обов'язків.

Хто знає, чиї голови полетять цього разу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що прожитковий мінімум збільшать удвічі: як це вплине на зарплати і виплати.

Також ми писали, що в Польщі затримали українських заробітчан, їм загрожує 10 років позбавлення волі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом