13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найдовгоочікуваніша прем'єра 2021 року: чому фільму "Дюна" пророкують мегауспіх?
Найдовгоочікуваніша прем'єра 2021 року: чому фільму "Дюна" пророкують мегауспіх?

Найдовгоочікуваніша прем'єра 2021 року: чому фільму "Дюна" пророкують мегауспіх?

Фільм "Дюна" ще не встиг вийти в прокат, але вже до релізу всі критики і глядачі пророкують безпрецедентний успіх. Чому такі очікування від фантастичного бойовика?  

Подробиці читайте на ресурсі НВ.

Міцне літературне першоджерело

В першу чергу, завищені очікування сформувалися за рахунок того, що фільм є екранізацією відомого циклу фантастичних книг Френка Герберта «Хроніки Дюни». Ці книги, яких налічується 6 оригінальних частин і безліч доповнень, стали епохальними свого часу, і продовжують знаходити нових шанувальників у 21 столітті.

Навіть деякі астрономічні та космічні об'єкти отримали свої назви з культового твору. Маючи настільки тверду основу, режисер, звичайно, може навпаки не виправдати очікування фанатів, адже ніхто не відміняв авторського бачення. А Дені Вільньов славиться своїми нестандартними рішеннями, арт-хаусним стилем зйомки. 

Але глядачі вже могли познайомитися з двома трейлерами фільму, які залишили більшу частину фан-бази в захваті від побаченого. Такого результату можуть домогтися далеко не всі режисери, які взялися екранізувати книгу.

Сучасні технології грають на руку

Оскільки дії відбуваються в далекому майбутньому, де людство змогло колонізувати космос, винайшло безліч транспортних засобів для переміщення по безповітряному простору, використовує невідому нам зброю, то можливості сучасних спецефектів можуть ідеально і в точності візуалізувати фантазію Френка Герберта.

Спецефекти у фільмі Дені Вільньова "Дюна"

Та й намалювати на комп'ютері далекі планети, величезні армії загарбників, а також жахливого піщаного хробака стало набагато легше, ніж в 1984 році, коли вийшла перша екранізація від культового режисера Девіда Лінча.

Всі ці фактори ясно дають зрозуміти, що глядачів чекають непередавані відчуття від перегляду «Дюни» на великих екранах. Чекаємо, щоб насолодитися!

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Hades, Aliens, King's Bounty 2 та інші кращі Ігри серпня 2021.

Також ми писали, що Amazon показав перший кадр з серіалу по "Володарю кілець": названа дата прем'єри.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом