Акула напала на 12-річну дівчинку, з'явилися жахливі фото
Акула напала на 12-річну дівчинку, з'явилися жахливі фото

Акула напала на 12-річну дівчинку, з'явилися жахливі фото

У американському штаті Меріленд на узбережжі Оушен-Сіті на 12-річну дівчинку напала акула. Це перший такий випадок в історії штату.

Про це повідомляє видання WRDE.

12-річна Джордан Прушинські відпочивала в понеділок, 2 серпня, на узбережжі Оушен-Сіті разом із сім’єю. Дівчина знаходилася на мілководді, коли раптом її хтось вкусив.

Дівчинка розповідає, що відчула, як щось врізалося їй в ноги. Джордан вибігла на сушу і поскаржилася мамі.

"Вдарила хвиля. Мені здалося, що щось врізалося мені в ноги, ніби клешні краба, я так подумала. Коли я вибігла з води, всюди йшла кров", - розповідає про інцидент постраждала.

Рана від укусу акули. Фото: wrde.com

Мати дівчинки розповідає, як її дочка вибігла з води і кричала, що її щось вкусило. Жінка побачила кров на нозі Джордан, проте вона не підозрювала, якої вони глибини. Мати Джордан побігла до рятувальників і попросила про допомогу.

На пляжі дівчинці перев’язали рану. Після цього її відвезли до лікарні. Медики діагностували, що дівчинку вкусила акула.

Постраждала Джордан розповідає, що рана від укусу акули була дуже глибока, що можна було побачити внутрішню частину гомілки через поріз. Проте, за словами потерпілої, сильного болю в цей момент вона не відчувала.

Рана від укусу акули. Фото: wrde.com

Як розповіли медики, окрім акули, жодна інша істота не могла завдати таких пошкоджень. Лікарі наклали Джордан 42 шви.

Інцидент почала розслідувати поліція Оушен-Сіті. Правоохоронці розповідають, що це перший випадок нападу акули на людину в історії штату.

Зазначимо, що за останні роки у світі збільшилася кількість нападів акул на людей. Світовою столицею акул вважають півострів Кейп-Код, який знаходиться в американському штаті Массачусетс.

Нагадаємо, що на курорті в Червоному морі акула вистрибнула з води і відкусила туристу ногу.

Читайте також про те, як спортсмени з США відмовилися виходити на поєдинок з росіянами на Олімпіаді в Токіо.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.


Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом