Волтер Айзексон, автор книги про Стіва Джобса, напише біографію Ілона Маска
Волтер Айзексон, автор книги про Стіва Джобса, напише біографію Ілона Маска

Волтер Айзексон, автор книги про Стіва Джобса, напише біографію Ілона Маска

Американський журналіст і письменник Волтер Айзексон, який є автором книги про Стіва Джобса, напише біографію Ілона Маска. Про це повідомляє Tech Crunch, посилаючись на слова засновника Tesla та SpaceX.

У своєму твіттері Ілон Маск написав: "Якщо вам цікаво дізнатися про Tesla, SpaceX і моє життя в цілому, Волтер Айзексон напише біографію".

If you’re curious about Tesla, SpaceX & my general goings on, @WalterIsaacson is writing a biography

— Elon Musk (@elonmusk) August 5, 2021

Про американського підприємця вже існує книга "Ілон Маск. Tesla, SpaceX і дорога в майбутнє", яку написав Ешлі Венс у 2015 році, але вона охоплює події, які відбулися до 2014 року.

В інтерв'ю Yahoo Finance Волтер Айзексон назвав Ілона Маска "Стівом Джобсом нашого часу" і додав, що він достатньо божевільний, щоб думати, що може змінити світ, і тому він може бути одним із тих, хто дійсно змінює світ".

Письменник є автором біографії Стіва Джобса, опублікованої в 2011 році, а також він написав книги про життя багатьох відомих людей, серед яких Леонардо да Вінчі, Альберт Ейнштейн, Бенджамін Франклін. В 1993 році Айзексон був номінований на Пулітцерівську премію за біографію Генрі Кіссінджера.

 

Дивіться також: "Глобалізація на віки вічні?": Читайте уривок із книги Фаріда Закарії про світ після пандемії.

 

Ілон Маск
Волтер Айзексон
біографії
Теги по теме
Илон Маск
Источник материала
loader
loader