На сина Єлизавети II, принца Ендрю, подали до суду за зґвалтування підлітка
На сина Єлизавети II, принца Ендрю, подали до суду за зґвалтування підлітка

На сина Єлизавети II, принца Ендрю, подали до суду за зґвалтування підлітка

Вірджинія Джуффре написала заяву в окружний суд США на Манхеттені на принца Ендрю, середнього сина королеви Єлизавети II. Жінка звинуватила члена королівської сім'ї в неодноразовому насильстві.

Подробиці розповідає Reuters.

Позов за триразове зґвалтування

Як повідомляє першоджерело, Вірджинія Джуффре була знайома з принцом Ендрю в ті часи, коли той оточував себе увагою сумнозвісного фінансиста Джефрі Епштейна. За словами жертви, саме цей американський бізнесмен познайомив її з членом королівської сім'ї, а згодом – примушував до сексуальних стосунків.

Відмовитися на той момент неповнолітня дівчина не могла, адже їй нібито пригрозили зв'язками, наявними в кривдників. За звинуваченням, сексуальні зв'язки відбулися тричі з 2000 по 2002 роки: в лондонському будинку давньої соратниці Епштейна Гіслен Максвелл, британської світської левиці; в маєтку Епштейна у Верхньому Іст-Сайді Манхеттена; на приватному острові, що належить Епштейну, на Віргінських островах.

Принц Ендрю (ліворуч) і Джефрі Епштейн (праворуч)

Середній син королеви не визнає звинувачення і стверджує, що не пам'ятає Вірджинію. Хоча в мережі є стара фотографія, на якій в обнімку зображені принц з молодою дівчиною, а також Гіслен Максвелл, яка допомагала Епштейну в його незаконних діях.

Чим завинив Джефрі Епштейна?

Джефрі Епштейна звинуватили і судили за примус до сексуальних зв'язків неповнолітніх дівчат, а також їх продаж в сексуальне рабство. У 2019 році у віці 61 року чоловік наклав на себе руки в камері СІЗО на Манхеттені, чекаючи рішення суду. Принц Ендрю за часів діяльності Епштейна також сумно прославився тим, що користувався його послугами.

Вірджинія Джуффре звинуватила принца Ендрю в згвалтуванні двадцятирічної давності

Хоча пізніше, коли дійшла справа до суду, розкаявся і навіть відмовився від королівських обов'язків, щоб не паплюжити сім'ю минулими контактами з американським мільярдером. Зараз ведеться розслідування за звинуваченням у побоях і умисному заподіянні емоційного стресу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Києві примножилися ґвалтівники і грабіжники: на жертв чатують у парках і провулках.

Також ми писали, що Олена Зеленська вперше пояснила свій непристойний вчинок з Бріжит Макрон.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом