Зірку шоу "Панянка-селянка" виявили мертвою у власній квартирі: 51-річного підозрюваного затримали на місці
Зірку шоу "Панянка-селянка" виявили мертвою у власній квартирі: 51-річного підозрюваного затримали на місці

Зірку шоу "Панянка-селянка" виявили мертвою у власній квартирі: 51-річного підозрюваного затримали на місці

Учасниця українського шоу "Панянка-селянка" Тетяна Осадча була знайдена мертвою у власній квартирі в Києві. За попередньою інформацією, жорстоке вбивство скоїв її чоловік, який був на 17 років старший за жертву.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

34-річна Тетяна була місцевою знаменитістю на Оболоні, в Києві. У жінки вдома був власний манікюрний салон. Також, її всі знають з участі в популярному телепроекті "Панянка-селянка".

Тіло знайшли в тій самій квартирі кілька днів тому, де знімали шоу. До відділку столичної поліції надійшло повідомлення від жителя Оболонського району. Він повідомив, що до нього на вулиці підійшов чоловік і попросив викликати швидку допомогу для дружини. За вказаною адресою прибула бригада швидкої допомоги, але вони змогли лише констатувати смерть жінки. На її тілі були сліди від ударів і численні різані рани, горло у жінки було перерізано.

Зірку шоу "Панянка-селянка" виявили мертвою у власній квартирі: 51-річного підозрюваного затримали на місці - Фото 1
Тетяна Осадча, фото

Як з'ясували в поліції, напередодні між чоловіком і дружиною стався конфлікт і бійка, в ході якої чоловік кілька разів вдарив Тетяну ножем. Від отриманих ран жінка померла. А 51-річного чоловіка затримали на місці злочину. Поліції Микола сказав, що взявся за ніж, так як Тетяна пішла на нього зі шваброю.

"Відкрито кримінальне провадження за фактом вбивства. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Триває слідство і чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі", - повідомили в "ТСН"

Зірку шоу "Панянка-селянка" виявили мертвою у власній квартирі: 51-річного підозрюваного затримали на місці - Фото 2
Тетяна Осадча, фото

Тетяна познайомилася з чоловіком в Інтернеті. Різниця у віці в 17 років її не збентежила. Незважаючи на вмовляння друзів, які не дуже добре відгукувалися про чоловіка, Тетяна прийняла рішення офіційно розписатися з Миколою, і весілля відбулося на початку літа. Дівчина розповідала подругам, що чоловік був агресивною людиною і кидався в неї ножами.

Нагадаємо, украінка найняла кілера для ліквідації свого чоловіка: хотіла погасити кредит

Як повідомляв Знай.uа, в Дніпрі підполковника СБУ знайшли повішеним, тіло залишилося в лісосмузі: Мосійчук надав документ

Також портал Знай.uа писав, що в Харкові підлітку, підозрюваному у вбивстві 6-річної дівчинки, не загрожує в'язниця через вік



Теги по теме
Киев Убийство
Источник материала
loader
loader