19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Митрополит Філарет розповів, чому люди не відвернуться від Бога
Митрополит Філарет розповів, чому люди не відвернуться від Бога

Митрополит Філарет розповів, чому люди не відвернуться від Бога

Митрополит Львівський і Галицький Філарет у програмі Анатолія Макаренка «Діалоги» розповів, чому віра у Бога не зникне. За його словам, люди ніколи не відвернуться від Творця.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

«Протягом історії ми мали різні фактори, перемоги і поразки. І ми бачили, як люди Старого Заповіту слідували за своїм Творцем і забували свого Творця і відрікалися, тоді Господь посилав людям пророків і повертав їх до себе або посилав страждання та хвороби», - зазначив митрополит.

За словами священнослужителя, за тисячу років багато чого відбувалося з вірою у Бога і людство пережило багато випробувань, але віра все одно збереглася до нашого часу, бо народ ніколи не відмовлявся від віри.

«Навіть у сучасному світі з розвитком технологій, я впевнений, що суспільство ніколи не відвернеться від Бога, тому що без Творця жити неможливо. Людина часто перебуває у стражданнях, скорботі і хворобі – вона може це подолати тільки зі своїм Творцем», - підкреслив Філарет.

Як зазначив митрополит, час минає, технології розвиваються, але Творець лишається Творцем і люди, доки будуть мати якісь біди, будуть завжди до нього звертатися.

Як повідомляв Знай.ua, Друзенко пояснив різницю між тиранією та конституційною демократією.

Також Знай.ua публікував слова Макаренка, що 29% ВВП країни знаходиться в тіні.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны