28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найкращі серіали 2021 року: названі головні претенденти на "Еммі"
Найкращі серіали 2021 року: названі головні претенденти на "Еммі"

Найкращі серіали 2021 року: названі головні претенденти на "Еммі"

Подивимося, які серіальні новинки прогриміли в 2021 році. Чи всі гідні стати конкурентами на головній події серіального світу - нагородженні премії "Еммі"?

Детальніше читайте в матеріалі BBC.

Комедія проти біографічної драми

Серіал "Білий лотос" розповідає про мандрівників, які місцем літнього відпочинку вибрали однойменний фешенебельний готель на Гаваях. Там можуть собі дозволити зупинитися тільки багаті люди, які піклуються лише про набиті грошима кишені. Вони пихаті, самозакохані егоїстичні особистості. Погодьтеся, співпереживати таким персонажам нелегко.

У готелі на них чекає перевірка на людяність у вигляді таємничого вбивства, яке переверне все з ніг на голову. Більшість відвідувачів не вірять, що в 5-зірковому готелі може трапитися така дикість, але з часом будуть змушені повністю поміняти світогляд. Що дивно, це не трилер або детектив, а сатирична комедія з елементами жахів в стилі Альфреда Хічкока.

Серіали " Білий лотос "(ліворуч) і "По кайфу" (праворуч)

На противагу - серіал "По кайфу" про дівчину-лесбійку, яка в дитинстві піддавалася домаганням від дорослого чоловіка. Сценарій був написаний виконавицею головної ролі, яка спиралася на факти з біографії. Глядач побачить багато алкоголю, наркотики, психологічні метання і гору драми.

Супергеройка або документальний серіал про Брітні Спірс?

У цьому двобої серіали, яких в рівній мірі чекали фанати: у першому випадку - супергеройського сетингу і безпосередньо персонажа всесвіту Marvel бога Локі, у другому – американської співачки Брітні Спірс. Дія "Локі "розгортається під час подій фільму "Месники: фінал" і розповідає про пригоди принца Асгарда. Буде багато ностальгії, щіпка авторського гумору від Локі і багато заплутаних сюжетних ліній.

Серіали "Локі" (ліворуч) і "підстава Брітні Спірс" (праворуч)

"Підстава Брітні Спірс" - документальний серіал про життя і творчість відомої співачки. Звичайно, порушено теми залежності, спекуляцій з боку сім'ї та колег, історію про опікунство. Сама Брітні трохи критикувала сюжет, відзначаючи, що багато поглядів там дуже суб'єктивні.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що реліз 5-зіркових персонажів Genshin Impact не виправдав очікування фанатів.

Також ми писали, що Анджеліна Джолі вперше завела Instagram і опублікувала те, що не очікував ніхто.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом