Обстріли бойовиків на Донбасі не припиняються: поранено десять військових
Обстріли бойовиків на Донбасі не припиняються: поранено десять військових

Обстріли бойовиків на Донбасі не припиняються: поранено десять військових

За добу окупанти 18 разів порушили "тишу".

Протягом минулої доби, 28 серпня, зафіксовано 18 порушень режимуприпинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації. 

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 29 серпня.

Неподалік Троїцького ворог обстрілював позиції ЗСУ з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Світлодарська - зі станкових протитанкових гранатометів.

У напрямку Авдіїівки бойовики тричі обстрілювали позиції з мінометів 120-го калібру, автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів. Крім того, із забороненого Мінськими домовленостями озброєння окупантиздійснили обстріл цивільної інфраструктури міста. Потерпілих серед місцевого населення немає.

Біля Красногорівки збройні формування Російської Федерації тричі вели вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів і станкових протитанкових гранатометів. У районі Водяного біля Донецька окупанти вели обстріли з мінометів 82-го калібру.

Поблизу Травневого російські найманці вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Вони також обстріляли населений пункт з тимчасово окупованого Гольмівського. Внаслідок обстрілу пошкоджене приватне домоволодіння. До слова, ця приватна територія вже вдруге протягом тижня зазнає обстрілів з боку російсько-окупаційних військ.

Неподалік Луганського окупанти двічі здійснювали обстріли зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Невельського ворог вів вогонь з мінометів 82-го калібру та великокаліберних кулеметів. У напрямку Гранітного - з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів. Біля Південного -  з артилерійських систем 122-го калібру та станових протитанкових гранатометів.

На межі луганської і Донецької областей зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування.

В результаті обстрілів шість військовослужбовців отримали осколкові поранення, ще четверо – бойові травмування. Поранених шпиталізували до медзакладів. Стан здоров’я захисників – задовільний, наголосили у штабі. 

Станом ранок 29 серпня зафіксовано одне  порушення режиму припинення вогню поблизу Широкиного.

Як повідомлялося, 28 серпня на Донбасі в районі Авдіївки був бій. Зранку соцмережі, а також телеграм-канал donetchanyn писали про бій в районі Авдіївки та влучання у завод металоконструкцій. Зазначалося, що бойовики гатять зі Спартака, є влучання по місту, багато диму та чути сирени від пожежних машин.

Новини з фронту: Андрій Вискребець  - стало відомо ім'я бійця, який загинув під Новомихайлівкою

Источник материала
loader
loader