19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Могильов вважає, що ЄСПЛ прийме рішення на користь Медведчука
Могильов вважає, що ЄСПЛ прийме рішення на користь Медведчука

Могильов вважає, що ЄСПЛ прийме рішення на користь Медведчука

За позовом голови політради партії "опозиційна платформа - за життя", народного депутата Віктора Медведчука в Європейському суді з прав людини буде прийнято рішення на його користь. Таку думку висловив екс-міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов в ефірі телеканалу "Перший Незалежний".

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

"Враховуючи, що відбувається останнім часом, у адвокатів в нашій країні з'явилося дуже багато роботи – починаючи від пенсій і закінчуючи закриттям каналів, репресіями щодо опозиційних політиків. Я глибоко переконаний, що позови щодо закриття каналів і щодо притягнення до відповідальності Медведчука будуть задоволені ЄСПЛ, і тоді Україні доведеться ці рішення виконувати", – сказав він.

Могильов також вважає, що закриття телеканалів коштуватиме Україні багатомільярдних сум, але платити за це будуть прості українці.

"Більше того, закриття каналів коштуватиме багатомільярдних Сум, знову ж саме наших грошей, платників податків, через безграмотні дії влади. ЄСПЛ ніякого відношення до нашої влади не має, на нього натиснути буде неможливо. Я глибоко переконаний, що ці рішення суду будуть прийняті на користь Медведчука і на користь каналів, які були закриті, тому що це пряме порушення норм права у нас в країні", – додав екс-міністр.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны