Перший матч Ліонеля Мессі за "ПСЖ": довгоочікуваний дебют проти "Реймса"
Перший матч Ліонеля Мессі за "ПСЖ": довгоочікуваний дебют проти "Реймса"

Перший матч Ліонеля Мессі за "ПСЖ": довгоочікуваний дебют проти "Реймса"

Відбувся довгоочікуваний дебют Ліонеля Мессі за другий у своїй кар'єрі футбольний клуб, крім "Барселони". В " ПСЖ " спортсмен вийшов на 66 хвилині, замінивши Неймара.

Подробиці розповідає Championat.

Вихід Мессі на поле

Дебютний матч відбувся 29 серпня на стадіоні "Огюст Делоне II" в Реймсі. Це була гостьова гра 4-го туру французької ліги 1 сезону-2021/2022. Незважаючи на те, що матч не обіцяв парижанам ніяких труднощів, головний тренер команди Маурісіо Почеттіно все ж вирішив включити нападника Ліонеля Мессі до складу, хоч і не стартового.

Мессі дебютував за "ПСЖ" у матчі проти "Реймса"

Зірковий нападник першу половину гри дивився за її результатом на лавці запасних. Там він зустрів гучними оваціями перший гол Кіліана Мбаппе, який забив красиво з подачі Ді Марії, потім ще один все того ж нападника Мбаппе, який оформив дубль у другому таймі.

По суті, у тренера не було сильної потреби випускати на поле Ліонеля, але щоб втамувати спрагу фанатів, зробив це. Так Мессі з'явився на полі на 66 хвилині, замінивши свого колишнього колегу по "Барселоні" Неймара.

Як відзначився нападник?

До виходу Мессі "ПСЖ " вже встигло вирватися вперед з рахунком 0:2, тому новому гравцеві не довелося напружуватися. Він спокійно відіграв час, що залишився, і завершив гру з таким же результатом. Як кажуть фанати, мабуть, Мессі береже сили для більш важливих матчів. Завдяки перемозі над "Реймсом" "Парі Сен-Жермен" набрав 12 очок і одноосібно очолив таблицю Ліги 1. Його противник же опустився на 17 місце.

Мессі вперше зіграв за "ПСЖ" і не забив жодного гола

Нагадаємо читачам, що форвард Ліонель Мессі в серпні на правах вільного агента перейшов з "Барселони" в "ПСЖ". Відхід легендарного футболіста сильно вдарив по фанатам "Барси", які болісно переживають відхід головного гравця команди. Зате в "Парі Сен-Жермен" радіють і прогнозують команді майбутні звершення завдяки новому нападнику.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що прямо на футбольному матчі в РФ обірвалося життя воротаря: хлопцеві було всього 23 роки.

Також ми писали, що Tesla на автопілоті знову потрапила в ДТП: подібних випадків з ТЗ компанії налічується вже 11.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом