Ветеран війни на Донбасі порізав вени після допиту в поліції
Ветеран війни на Донбасі порізав вени після допиту в поліції

Ветеран війни на Донбасі порізав вени після допиту в поліції

30 серпня в Печерське районне відділення поліції міста Київ прибули на допит ветерани полку "Азов" Дмитро Кухарчук і Олег Довбиш. Згодом один з них порізав собі вени.

Подробиці події повідомляє видання Сьогодні.

Кухарчук провів брифінг зі стікаючою кров'ю рукою

Як розповідає першоджерело, о 10 ранку біля відділення поліції в Києві відбувся брифінг членів політичної партії "Національний корпус". Серед головних учасників, з якими жадали поспілкуватися журналісти, були Дмитро Кухарчук (голова Черкаського міського центру Нацкорпусу) та Олег Довбиш, його бойовий товариш. Обидва вони - ветерани російсько-української війни.

Дмитро Кухарчук та Олег Довбиш, ветерани російсько-української війни та члени "Нацкорпусу"

До початку брифінгу чоловіки перебували всередині відділення поліції, куди були викликані на допит. Причиною події стала сутичка 14 серпня біля офісу Президента, в якій є потерпілий. Кухарчука та Довбиша затримали, інкримінуючи ч.4 ст. 296 (хуліганські дії). Спочатку повідомлялося, що суд призначив затриманим і далі перебувати під вартою, але їх відпустили і тільки вручили повістку на допит 30 серпня.

Тілесне каліцтво як знак протесту?

Після допиту Дмитро Кухарчук розповів журналістам, що його разом з Довбишем потерпілий внаслідок заварушки на вулиці Банковій – якийсь Закревський – звинувачує в навмисному опіку очей, тоді як під час допиту співробітники пред'явили зовсім інше звинувачення - нанесення ударів ногами. Таку невідповідність Кухарчук вважає показовою, і не відмовляється від слів, що вся подія "має замовний характер, а сам суд і допит – всього лише видима формальність".

Дмитро Кухарчук порізав вени після допиту в поліції

Відразу після допиту він розкрив собі вени перед журналістами. Можливо, як знак протесту проти того, що замишляють, на його думку, опоненти "Національного корпусу". Рану Кухарчуку перев'язали тканиною, але викликали швидку допомогу для ретельного огляду.

Нагадаємо, о 14:00 має відбутися засідання суду, на якому двом обвинуваченим буде обрано запобіжний захід.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що в ефірі "Прямого" ведучий назвав Путіна "х*йлом" і нахамив "слузі народу" через зауваження.

Також ми писали, що Джо Байдену загрожує імпічмент, все скінчено.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом