Дружина мера Києва Віталія Кличка втомилася бути в тіні та показала відверті фото: "Я прекрасна"
Дружина мера Києва Віталія Кличка втомилася бути в тіні та показала відверті фото: "Я прекрасна"

Дружина мера Києва Віталія Кличка втомилася бути в тіні та показала відверті фото: "Я прекрасна"

Дружина київського градоначальника Віталія Кличка, Наталія, днями опублікувала знімки зі своєї фотосесії, які раніше не з'являлися в мережі.

Фотографіями друга половинка мера столиці поділилася з підписниками свого Instagram.

Що Наталія Кличко розповіла про цю фотосесію

За словами Наталії, те, що вона знялася в цій фотосесії в 2015 році, - випадковість. При цьому жінка зазначила, що була вражена красою кадрів.

Як зазначила дружина Кличка, тоді вона якраз готувала свій музичний альбом "Оголена душа" і постала перед вибором картинки для його обкладинки. Ці знімки жінка так і не вибрала, як і багато інших, за її словами, дивовижних фотографій з тієї фотосесії і тому, мовляв, їх ніхто ніколи не бачив. На думку Наталії, вона визнала це нерозумним і "якраз сьогодні подумала: чому?".

Також дружина Кличка додала, що нерідко люди перестають цінувати те, що їм дають згори, і не вміють відчувати гордість за свої досягнення, таланти, красу, а іноді просто знецінюють їх і приймають як належне.

Наталія Кличко поміркувала, чому люди не цінують те, що мають

За словами 47-річної Наталії, нам усім властиво не цінувати те, що маємо, включаючи і саме життя.

"Ми постійно шукаємо недоліки в собі і в інших, скаржимося на життя через дрібниці, забуваємо радіти простим речам", - вважає дружина Кличка.

Звернення дружини Віталія Кличка до підписників

У підписі до публікації Наталія також звернулася до своїх підписників, закликавши їх з вдячністю ставитися до життя вже тільки "за сам факт свого існування".

Жінка порадила користувачам мережі, щоб вони, разом з нею, раділи, цінували, любили, дякували життю і собі за все, а також цілком приймали і любили себе і оточуючих.

"Перестанемо нескінченно шукати недоліки в собі та інших! Всі ми такі красиві, кожен по-своєму! Так що давайте, нарешті, навчимося говорити собі, дивлячись на своє відображення: "Я прекрасна! Ти прекрасна!" - резюмувала дружина Кличка.

Також раніше MY.UA пропонував подивитися, як виглядав Кличко та інші українські політики в дитинстві.

Ще ми писали про те, як життя колишньої нареченої Кличка пішло шкереберть.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом