19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Måneskin знову потрапили в скандал: гурт зірвав виступ української співачки
Måneskin знову потрапили в скандал: гурт зірвав виступ української співачки

Måneskin знову потрапили в скандал: гурт зірвав виступ української співачки

31 серпня відбувся закритий концерт в ГУМі італійського гурту Maneskin, відомого своєю перемогою на конкурсі "Євробачення-2021". Цей виступ супроводжувався черговим скандалом.

Подробиці розповідає видання Super.

Maneskin відкликали співачку за кілька хвилин до виходу

Поки Maneskin перебували в Москві на гастролях, встигли потрапити в кілька гучних скандалів. Черговим казусом став концерт, закритий для фанатів. Його гурт давав у ГУМі (Москва). Раніше менеджери повідомляли, що на розігріві виступатиме українська виконавиця Maruv, яку часто помічають на російських сценах. Наприклад, нещодавно артистка "засвітилася" на фестивалі "Нова хвиля" в Сочі, де з'явилася разом із забороненим в Україні Філіпом Кіркоровим.

Гурт Maneskin та українська співачка Maruv

Зате шанувальники співачки зраділи, що зможуть почути екстравагантну дівчину на сцені. Тільки цього не сталося. Спочатку її вихід кілька разів переносили менеджери Maneskin, лише тільки Maruv з'являлася перед глядачами, як відразу йшла зі сцени. В результаті італійці остаточно відмовилися від її розігріву і оголосили, що весь концерт відіграють самі. Співачка образилася, як і деякі присутні, які хотіли глянути на артистку у відвертому вбранні.

Інші екстравагантні витівки Maneskin

Група продовжує дивувати фанатів іноді дивними діями і рішеннями. Шанувальники не раді, що учасники дуже мало приділили їм часу, навіть не спромігшись влаштувати фотосесію. На менеджерів у російського шоу-бізнеса взагалі заточений зуб після скандалу з інтерв'ю, яке теж зірвалося. Спочатку зустріч повинна була відбудуться з Ксенією Собчак, але в останній момент її поміняли на Ольгу Бузову.

Ксенія Собчак обурювалася зірваним інтерв'ю з Maneskin

Також в мережі з'явилося відео, як Maneskin в свій останній день в Москві танцювали під запальну пісню Go_A "Шум". Музиканти зізналися, що дуже люблять цю композицію і часто її прослуховують.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що ABBA анонсувала вихід нового альбому в листопаді вперше за 40 років.

Також ми писали, що українці накинулися на напівголу Надю Дорофєєву: "Ганебно. Вивалила свій сосучий рот".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом