6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Переможці "Євробачення-2021" Måneskin відриваються в Москві під українську пісню "Шум" Go_A
Переможці "Євробачення-2021" Måneskin відриваються в Москві під українську пісню "Шум" Go_A

Переможці "Євробачення-2021" Måneskin відриваються в Москві під українську пісню "Шум" Go_A

У мережі з'явилося відео, як учасники популярного гурту Måneskin розважаються і танцюють під композицію українських виконавців Go_A "Шум", що теж виконувалася на "Євробаченні-2021".

Відео було опубліковано на Instagram-сторінці Måneskin, дивіться на платформі YouTube.

Відпалювали, ніби в останній раз

У сторіз учасники італійського гутру Måneskin, яка перемогла на конкурсі "Євробачення-2021", виклали відео, де вони активно танцюють під пісню "Шум" українського колективу Go_A. Вони теж виступали на конкурсі в цьому році з позначеною композицією, і дійсно наробили багато шуму своїм яскравим і унікальним номером.

Måneskin влаштували шалені танці в свою останню ніч в Москві, де давали концерти та інтерв'ю. Раніше музиканти не один раз говорили, що пісня українців сподобалася їм найбільше з почутого на конкурсі. Більш того, по мережі ходять чутки, що обидва колективи планують (або вже реалізували) записати спільний трек і зняти на нього музичне відео. Поки солісти ніяк не коментували цю інформацію, але просили фанатів почекати. Можливо, чутки не так вже й роздуті.

Скандал з Måneskin в Москві

Поки гурт гастролює по столиці Росії, її учасники вже встигли потрапити у скандал з представниками шоу-бізнесу. Відомо, що колектив запросили на інтерв'ю з Ксенією Собчак і "Ніжним редактором" Тетяною Мінгалімовою, про що домовилися менеджери. Але в останній момент угода зірвалася, і з музикантами говорила Ольга Бузова.

Пост Ксенії Собчак в Instagram про зірване інтерв'ю Måneskin

Це негативно сприйняла Собчак, яка заявила, що "з Måneskin можна було зробити цікаве інтерв'ю, торкнувшись теми фемінізму, нетрадиційної орієнтації, проблеми підлітків. Але замість цього рокери відповідали на питання Ольги Бузової про борщ, шампуні і однакових татуюваннях".

Також фанати були незадоволені, що група провела мало зустрічей з шанувальниками і не дала можливості пофотографуватися за весь час перебування в Москві.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що СТБ більше не проводитиме Нацвідбір "Євробачення".

Також ми писали, що помер геніальний музикант, чию музику вважають народним надбанням.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом