У Харкові блогери проникли на завод з військовою технікою і висміяли ЗСУ
У Харкові блогери проникли на завод з військовою технікою і висміяли ЗСУ

У Харкові блогери проникли на завод з військовою технікою і висміяли ЗСУ

2 вересня в Харкові стався курйозний випадок. Молоді блогери пробралися на місцевий тракторний завод, станцювали на артилерійській установці і опублікували відео в TikTok.

Зараз відео з соцмережі видалили, але воно доступне для перегляду на платформі YouTube.

Пройшли повз охоронців

Як відомо, харків'яни вирішили побавитися і отримати більше лайків в соціальній мережі TikTok. Щоб стати знаменитими не тільки в рідному місті, а й по Україні в цілому, вони таємно проникли на територію закритого для відвідування Харківського тракторного заводу. Там виробляють військову техніку для армії, зокрема, самохідну артилерійську установку "Гвоздика".

Хлопці якимось чином пройшли повз охоронців, які не помітили появу сторонніх, і стали з цікавістю розглядати навколишнє оточення. Помітивши на горизонті установку 2С1 " Гвоздика", вони піднялися на неї і почали танцювати. Все це знімалося на камеру телефону і пізніше було опубліковано в TikTok.

Не перший випадок проникнення в подібні місця

Дійсно, блогери стали популярні, але ненадовго. Через те, що їх дії незаконні, відео з соціальної мережі видалили. Чи будуть притягнуті хлопці до відповідальності, поки невідомо. Ніякої шкоди "Гвоздиці" або іншим речам в цеху вони не завдали. 

Блогери проникли на бронетанковий завод у Харкові

До речі, це не перший випадок незаконного проникнення. Раніше в Харкові вже інші блогери якось потрапили на територію бронетанкового заводу і теж виклали відео про це. Те місце, де хлопці перелізли через паркан, пізніше обмотали колючим дротом. Але їх чекала відповідальність: поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 162 (незаконне проникнення в житло або інше володіння особи, незаконне проведення в них огляду або обшуку) Кримінального кодексу України і почала досудове розслідування.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Чернівцях неадекватна жінка з матами та кулаками напала на мера під час засідання.

Також ми писали, що у Києві п'яний "радник" Олени Зеленської пропонував поліцейським "відсмоктати": "У мене є гроші".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом