Алла Пугачова повідомила про смерть близької людини - він був для неї всім
Алла Пугачова повідомила про смерть близької людини - він був для неї всім

Алла Пугачова повідомила про смерть близької людини - він був для неї всім

Вночі 7 вересня в столичному хоспісі помер 60-річний художник-сценограф Борис Краснов. Примадонна російської естради Алла Пугачова присвятила йому пост в соціальній мережі.

Подробиці читайте на особистій сторінці Пугачової в Instagram.

"Прощай, друже мій дорогий"

Алла Пугачова довгий час співпрацювала з Борисом Красновим ще на початку 21 століття і протягом багатьох років. Її вразила звістка про смерть людини, завдяки якій глядачі могли бачити феєричні шоу в Кремлівському палаці. Примадонна на своїй сторінці в Instagram написала наступні прощальні слова: "Прощай, друже мій дорогий. Талановитий, ексцентричний, завжди готовий створити щось божевільне і цікаве. Тебе не вистачатиме мені".

Помер Борис Краснов, який працював з багатьма зірками російської естради

Саме ця дійсно талановита людина могла створити виставу, яка розбурхувала уми всіх глядачів. В кінці 90-х, коли з реквізиту не залишилося майже нічого, Краснов робив такі шоу, що могли б позаздрити кращі театральні сцени світу.

Кар'єрний шлях Бориса Краснова

Був почесним членом Російської академії мистецтв і членом Спілки театральних діячів Росії, працював з такими зірками російської естради, як Алла Пугачова, Філіп Кіркоров, Ірина Аллегрова, Валерій Леонтьєв. За свої заслуги в 2000 році був призначений художником-постановником Кремлівського палацу.

Алла Пугачова написала прощальний пост в Instagram

Здоров'я цієї талановитої людини було підірвано інсультом, який виник через звинувачення в рейдерському захопленні фірми, що займається організацією святкувань. Згодом справу закрили через брак доказів і складу злочину, але здоров'я вже похитнулося. У 2021 він захворів на коронавірус, що остаточно прикувало Крилова до лікарняного ліжка.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що зірка "Прослушки" і "Підпільної імперії" Майкл К. Вільямс помер від передозування.

Також ми писали, що помер актор Жан-Поль Бельмондо, геніальна зірка французького кіно.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом