28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Вінниччині літнє подружжя долучилося до Великого будівництва Зеленського
На Вінниччині літнє подружжя долучилося до Великого будівництва Зеленського

На Вінниччині літнє подружжя долучилося до Великого будівництва Зеленського

У містечку Браїлів на Вінниччині літнє подружжя, що живе поруч з об’єктом програми президента Володимира Зеленського Велике будівництво, з власної ініціативи почало допомагати робітникам на будмайданчику.

Цю історію розповів у своєму блозі голова партії Слуга народу, народний депутат Олександр Корнієнко.

У Браїлові в межах програми президента Зеленського Велике будівництво створюється спортивний комплекс Авангард на місці, яке тривалі роки займав занедбаний дитячий садок.

– Подружжя, що мешкає у будинку навпроти, розповіло нам, що у реконструкцію цієї споруди давно ніхто не вірив. Зараз чоловік та дружина з власної ініціативи допомагають робітникам на будівництві. Зокрема, підключають їхні будівельні інструменти до власної розетки, коли на будмайданчику стаються перебої з електрикою, — пише Корнієнко.

Через поважний вік ці люди, на думку Корнієнка, навряд чи будуть користуватись спорткомплексом, але щиро радіють, що у молоді з’являється альтернатива алкоголю та наркотикам.

– Відчуття небайдужості і турботи з боку держави, поява нових та сучасних матеріальних об’єктів породжує інакше ставлення людей до свого життя і життя своєї громади, дає їм змогу повірити в себе, ставити цілі, що виходять за межі виживання, турбуватися про власне майбутнє і змінювати його, — зазначив Корнієнко.

Депутат нагадав, що цього року в рамках Великого будівництва загалом по Україні буде оновлено або збудовано 6,6 тис. км доріг, 74 школи, 54 дитсадки, 28 медичних закладів, понад 140 приймальних відділень та 340 медичних амбулаторій у сільській місцевості, 24 басейни та 78 інших спортивних об’єктів.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський підкреслив, що інфраструктура — це ставлення держави до своїх людей.

Читайте
На перепроектування будівництва метро у Києві уряд виділив 100 млн грн
Теги по теме
Строительство Винница
Источник материала
Поделиться сюжетом