Легендарному футболісту "Баварії" загрожує п'ять років в'язниці
Легендарному футболісту "Баварії" загрожує п'ять років в'язниці

Легендарному футболісту "Баварії" загрожує п'ять років в'язниці

Відомий футболіст, колишній гравець Баварії Жером Боатенг постав перед судом у четвер, 9 вересня. Футболіст став відповідачем у справі щодо домашнього насилля. 

Про це повідомили в іспанському спортивному щотижневику Marca.

Жерома Боатенга визнали винним у справі про домашнє насилля. 

Деталі справи

9 вересня у Мюнхенському суді відбулося слухання справи футболіста Жерома Боатенга. Його звинувачували в домашньому насиллі. Колишній захисник Баварії відповідав на звинувачення в тому, що три роки назад він наніс тілесні ушкодження матері двох своїх синів. За такий вияв домашнього насилля Жером Боатенг, згідно з німецьким законодавством, міг отримати до п’яти років позбавлення волі. 

Жерому Боатенгу грозило до 5 років ув'язнення

Засідання у справі неодноразово відкладалося та переносилося. Причини були різні, зокрема найчастіше — коронавірус. Різні учасники процесу в різні періоди отримували позитивні тести на ковід, через що засідання не могло відбутися. 

Жером Боатенг звинувачення спростовує. Свою вину футболіст не визнає. За його словами, усі звинувачення будуються на твердженнях третіх осіб, які не базуються на конкретних беззаперечних фактах. Словом, звинувачення, на його думку, безпідставні. 

Жером Боатенг з сім'єю, 2016 рік

Боатенга визнали винним

Хоч сам футболіст спростовував обвинувачення, суд вирішив по-іншому. Тепер футболіст має заплатити чималий штраф своїй колишній як компенсацію за моральну шкоду. Розмір штрафу складе 1 мільйон 800 тисяч євро. Крім цього, встановлено термін, за який Жером Боатенг має виплатити всі кошти — два місяці.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що міжнародна футбольна зірка помер після 39 років у комі.

Також портал MY.UA писав, що легенда футболу потрапив у ДТП в Києві.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом