20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ретроградний Меркурій: астролог розповів, що не можна робити в цей час
Ретроградний Меркурій: астролог розповів, що не можна робити в цей час

Ретроградний Меркурій: астролог розповів, що не можна робити в цей час

Астролог Влад Росс у програмі Катерини Павлової «MY.UA» розповів, чого очікувати від ретроградного Меркурія.

«Він прийде в кінці місяця, починаючи з 27 вересня. Меркурій – бог торгівлі, бог зв'язку, контактів. Але всі забувають, що ще є стаціонарний Меркурій – він ще гірше. Стаціонарний Меркурій між 24 і 27 вересня буде спостерігатися на небі», - каже експерт.

Росс рекомендує (і навіть забороняє) в цей час купувати ґаджети, особливо мобільні телефони, і будь-які засоби пересування, в тому числі машини і велосипеди.

«Або ви загубите цей телефон, або він тупо розіб'ється, особливо якщо ви його купите на стаціонарному Меркурії. З 27 по 31 вересня теж несприятливо купувати. І несприятливо ще по 18 жовтня. Тому що ретроградність Меркурія триватиме між 27 вересня і 18 жовтня», - сказав астролог.

Крім того, він радить у цей час не реєструвати будь-які документи, не підписувати важливі папери і партнерські договори, а також не укладати шлюби.

Водночас Росс підкреслює, що на ретроградний Меркурій можна відновлювати старі зв'язки. Наприклад, одружитися з колишньою дружиною, вийти заміж за колишнього чоловіка або ж повернутися до співпраці зі старими бізнес-партнерами.

Як повідомляв My.uа, астролог Павло Глоба розповів, кого чекають проблеми.

Також My.uа писав, що вчені спіймали дивні радіосигнали з центру Галактики.

Источник материала
Поделиться сюжетом