19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На MTV Video Music Awards переміг кліп Українки Таню Муіньо: Lil Nas X - Montero
На MTV Video Music Awards переміг кліп Українки Таню Муіньо: Lil Nas X - Montero

На MTV Video Music Awards переміг кліп Українки Таню Муіньо: Lil Nas X - Montero

Музичний кліп, який зняла Таню Муіньо на пісню американського репера Lil Nas X "Montero (Call Me By Your Name)", переміг у двох номінаціях на щорічній премії MTV Video Music Awards 2021.

Про це повідомляється на офіційному сайті премії.

Номінація на головну премію року

Таню Муіньо з кліпом на композицію "Montero" виграла головну номінацію премії MTV Video Music Awards 2021, яка пройшла в Лос-Анджелесі 12 вересня. Крім призу за "Кращий кліп", робота українки була ще в чотирьох номінацію, одну з яких вона також завоювала – "Краща режисура".  

Конкурентами Таню були музичні кліпи таких відомих світових музикантів як Біллі Айліш, Дрейк, Doja Cat, Giveon і Олівія Родріго. На сцені, тримаючи статуетку "Місячної людини", репер Lil Nas X згадав українку і подякував їй за прекрасну роботу і професіоналізм. Що цікаво, кліп відразу називали головним претендентом на перемогу, на платформі YouTube у нього накопичилося вже більше 300 мільйонів переглядів.

Хто така Таню Муіньо?

Українка має кубинське коріння, адже її батько - справжній кубинець, який переїхав жити до Одеси. У дівчини велика сім'я, яка складається з трьох братів і сестри. Зараз Таню є провідним українським кліпмейкером, фотографом, стилістом, а також має власний бренд одягу Jealousy brand clothes.

Таню Муіньо перемогла на премії MTV Video Music Awards 2021 в номінації "Краще відео"

За свою кар'єру встигла попрацювати з такими гучними іменами світу музики як Cardi B, Lil Nas X, Katy Perry, ROSALÍA, MONATIK, "Время и Стекло", NK (Настя Каменських), Мішель Андраде, LAYAH, Скриптоніт, IOWA та ін.

Є рекордсменом за кількістю номінацій щорічної української премії YUNA (перемогла три рази), також має статуетку "Кліпмейкер року" від M1 Music Awards.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що пропагандистка Путіна Ольга Скабєєва накинулася на відому блогершу Настю Івлєєву: все через незнання шкільної програми.

Також ми писали, що Оля Полякова в латексному костюмі рожевого зайчика покрутила попою перед підписниками.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом