Рихальська пояснила, чому люди розлучаються через локдаун
Рихальська пояснила, чому люди розлучаються через локдаун

Рихальська пояснила, чому люди розлучаються через локдаун

Психолог Олена Рихальська у програмі Катерини Павлової «MY.UA» розповіла, як локдаун вплинув на відносини у сім'ях.

«Я знала дуже багато своїх клієнтів, які говорили про те, що локдаун їм допоміг насамперед у збереженні сім'ї», - каже експерт.

Але водночас Рихальська підкреслила, що деякі пари дійсно розлучилися через локдаун. Це сталося через те, що двоє людей, які насправді не знали один одного, знаходилися в одному просторі і зрозуміли, що вони не можуть бути разом, додала психолог.

«А є люди, які навпаки оцінили дружину, чоловіка, оцінили те, наскільки з дітками класно і добре спілкуватися, і наскільки було мало часу, який вони присвячували цьому», - сказала вона.

За її словами, завдяки локдауну деякі українці змінили своє ставлення до домашніх тварин. Рихальська розповіла, що люди, які не любили і навіть боялися котів і собак, почали підбирати їх на вулиці і рятувати життя чотирилапих.

«Локдаун– це такий векторний фактор, я б сказала. Коли, з одного боку, ми усвідомлюємо, чого ми хотіли, але не зізнавалися собі в цьому. А з іншого боку, ми розуміємо, чого ми не хотіли. І я б не сказала, що локдаун зруйнував відносини або зруйнував розуміння людей на рівні того, що їм дійсно було необхідно», - резюмувала психолог.

Як повідомляв MY.UA, лікар назвав новий перший симптом коронавірусу.

Також MY.UA писав, що вчені з'ясували швидкість мутації коронавірусу.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом