Mcdonald's відкриє філії у чотирьох містах України, гряде масштабне розширення
Mcdonald's відкриє філії у чотирьох містах України, гряде масштабне розширення

Mcdonald's відкриє філії у чотирьох містах України, гряде масштабне розширення

Мережа ресторанів громадського харчування Mcdonald's планує велике розширення в Україні. Представники заявили, що відкриють ще як мінімум чотири заклади в 2022 році.

Про це повідомляє видання "Інтерфакс-Україна".

В яких містах відкриють ресторани?

За інформацією від директора з розвитку Mcdonald's Ukraine Віталія Стефурака, компанія до 2022 року зобов'язується офіційно та урочисто відкрити заклади в таких українських населених пунктах, як Кропивницький, Ужгород, Чернівці та Маріуполь. Якщо заплановане вдасться, то до визначеного часу мережа Mcdonald's буде представлена вже у всіх обласних центрах України.

Mcdonald's відкриють у чотирьох містах України

Крім плану мати філії у всіх великих населених пунктах, компанія хоче відкривати заклади поменше в невеликих містах. Репутація назви і мегапопулярність у світі не дає засумніватися в тому, що витрати на будівництво та утримання установи окупляться досить швидко, незважаючи на велику кількість місцевих конкурентів. Що поробиш, якщо харчування, яке пропонує Mcdonald's, завжди має попит в Україні.

Масштабне розширення в містах-мільйонниках

Не одними обласними центрами задовольниться компанія. Віталій Стефурак уточнив: "Мета протягом декількох років повністю "закрити" всі супутники Києва. Завдання ставиться щодо передмість і міст-сателітів Харкова, Львова, Дніпра та Одеси. У містах-мільйонниках і сателітах нас цікавлять окремі ділянки, на яких можуть бути розташовані установи з McDrive, з усіма каналами продажів".

Mcdonald's з'явиться в Кропивницькому, Ужгороді, Чернівцях та Маріуполі

Таким чином, можна очікувати, що скоро кількість закладів Mcdonald's в Україні зросте, і чимало. Станом на сьогодні, в країні присутні 104 ресторани, перший був відкритий в Києві в далекому 1997 році. Всім капіталом управляє головний офіс Mcdonald's, розташований у Великобританії. Саме там вирішують, куди і скільки направляти грошей для розвитку. Наприклад, капітал на один лише вересень 2021 року для України становить 901,801 млн грн.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що серед найбільш високооплачуваних професій виявилася одна, для якої не потрібна освіта.

Також ми писали, що у Мережу злили персональні дані понад 50 мільйонів українців.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом