Топ-3 найжадібніших чоловіків серед знаків Зодіаку
Топ-3 найжадібніших чоловіків серед знаків Зодіаку

Топ-3 найжадібніших чоловіків серед знаків Зодіаку

Жадібні чоловіки, які вирізняються своєю недовірливістю і самолюбністю, зазвичай вважають цю рису своєї особистості більше плюсом, ніж мінусом. Проте жінки частіше не люблять скнар і намагаються знайти більш щедрого партнера.

Астрологи розповіли, які чоловіки серед знаків Зодіаку найбільш жадібні, повідомляє Todaу.

Топ-3 найжадібніших знаки Зодіаку

Діва

На третьому місці астрологи розмістили дів. Зазначається, що чоловіки-діви більше практичні, ніж жадібні. Народжені під цим знаком не люблять витрачати гроші дарма, але вони готові вкластися у потрібну покупку, навіть якщо вона дорога.

Представники цього знаку не завалюватимуть подарунками малознайому жінку, поки не впевняться, що вона в стосунках не заради грошей.  

Астрологи назвали найбільш скупі знаки Зодіаку

Скорпіон

Срібло в рейтингу найбільших скнар серед знаків зодіаку отримують чоловіки-скорпіони. Не варто розраховувати на часті подарунки від вашого коханого, якщо він народився під цим знаком. Справа в тому, що скорпіони впевнені, що любов – це духовне почуття. І немає потреби підкреслювати його коштовностями чи квітами.

Астрологи відзначають, що це не жадібність, як вона є. Скорпіони справді переконані у важливості духовної сторони почуттів. Тому не варто розраховувати, що цукерково-букетний період у стосунках з такими чоловіками триватиме довго.

Астрологи назвали найбільш скупі знаки Зодіаку

Козеріг

Найбільш жадібними серед знаків Зодіаку вважаються козероги. Чоловіки, народженні під цим знаком, дуже обережні. Їм важко довіряти людям та пускати їх у своє життя. Тому вони не задаровують своїх обраниць подарунками, поки вони не доведуть свою вірність і любов.  Після цього все може змінитися.

Раніше повідомлялося про ретроградний Меркурій і що не можна робити в цей час.

Читайте також гороскоп на 14 вересня: астролог Павло Глоба попередив Стрільців про проблеми зі здоров'ям.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.


Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом