19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Помстився за молодшого брата": українець викрав і задушив 3-річного сина
"Помстився за молодшого брата": українець викрав і задушив 3-річного сина

"Помстився за молодшого брата": українець викрав і задушив 3-річного сина

50-річний житель міста Глухів на Сумщині зізнався, чому зробив звірячий злочин - відвіз до лісу 3-річного сина, зв'язав руки і задушив, надівши на голову пакет.

Про це повідомляє ТСН.

У чоловіка були психічні розлади

Після того, як правоохоронні органи затримали можливого вбивцю, батько маленького Олексія сам зізнався в скоєному і показав місце в лісі, де заховав тіло сина. На питання, чому так жорстоко була убита дитина, чоловік відповів, що давно хотів відвести в глуху місцевість і залишити, але не наважувався. Чому він задумав скоїти вбивство напередодні дня народження Олексія 16 вересня - незрозуміло.

Злочинець пояснив, що таким чином помстився за свого найменшого сина, оскільки старшенький Олексій "його два рази мало не скалічив, майже розбив голову". У місті, де сталося нещастя, знайомі розповідають, що сім'я була благополучна, хоч і багатодітна. Вбивця дуже любив дружину і її дітей від іншого шлюбу, носив на руках і душі не чув в Олексієві.

Тоді як дружина запевняє, що "чоловік мав певні психічні розлади", чим поділився з журналістами представник поліції Сумської області Володимир Крупецький.

Подробиці страшного злочину

Батько задушив трирічного сина і залишив тіло в лісі


Приблизно о 16:00 з місцевого дитячого садка №4 батько забрав сина Олексія, але додому родина не прийшла. Через дві години в поліцію звернулася мама дитини, почалися пошукові роботи. Вже вранці наступного дня правоохоронні органи повідомили про знахідку: тіло Олексія знаходилося в найближчій лісосмузі, місце показав батько, який спочатку заперечував причетність до зникнення сина, але потім зізнався у скоєному.

Тривають слідчі заходи, але за фактом вже відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство за кваліфікуючою ознаками).

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Георгія Гонгадзе обезголовили 21 рік тому: історія жорстокого вбивства журналіста.

Також ми писали, що В'ячеслав Чорновіл не загинув в ДТП, його вбили: як насправді помер український політик.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом