У Кривому Розі в багатоповерхівці стався вибух: всередині знаходилися діти
У Кривому Розі в багатоповерхівці стався вибух: всередині знаходилися діти

У Кривому Розі в багатоповерхівці стався вибух: всередині знаходилися діти

17 вересня в Кривому Розі на вулиці Мухіна стався вибух в дев'ятиповерховому будинку. Хлопок почула місцева жителька, яка зателефонувала "101" і розповіла про подію.

Подробиці повідомляє місцеве видання "Перший міський".

Вилетіла віконна рама

Як відразу розповіла рятувальникам свідок події, вона почула гучний вибух в одній з квартир. Потім побачила у дворі житлового будинку чи то дверну, чи то віконну раму. А також чула плач дитини, яка кличе на допомогу. За інформацією зателефонувавшої жінки, в передбачуваній квартирі знаходився дідусь з онуками.

У Кривому Розі в житловому будинку стався вибух

На місце події відразу виїхали рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, Криворізька газова служба та карета швидкої допомоги. Потрапивши в приміщення, де стався вибух, співробітники служб виявили 52-річного дідуся та трьох дітей. У сусідній квартирі плакав 10-річний хлопчик, який надихався диму і не міг самостійно покинути будинок.

Всіх постраждалих рятувальники звільнили і вивели на свіже повітря. Чоловік теж потрапив під вплив диму, але спочатку відмовився від госпіталізації. Незабаром всім надали медичну допомогу, ніхто серйозно не постраждав.

Причина вибух в будинку

У квартирі знаходився літній чоловік і троє дітей


За інформацією Telegram-каналу Олега Єрмолинського, який посилається на повідомлення правоохоронних органів, приблизна причина хлопку - газова суміш невідомого походження. Але епіцентр вибуху припав не на кухню, а на одну зі спалень.

На даним момент поліція встановлює всі деталі події і буде розбиратися, що спричинило за собою хлопок. На щастя, він був не настільки руйнівний, щоб заподіяти великі неприємності людям, які проживали в будинку.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що в Карпатах після розпалювання багаття стався вибух, загинули туристи..

Також ми писали, кращі поздоровлення з Днем рятувальника 17 вересня: в прозі і у віршах.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом