В Україні може з'явитися площа імені американського порно-актора: "Багато фанатів"
В Україні може з'явитися площа імені американського порно-актора: "Багато фанатів"

В Україні може з'явитися площа імені американського порно-актора: "Багато фанатів"

У Запоріжжі може з'явитися площа, названа на честь актора фільмів для дорослих. Відповідна петиція з'явилася на сайті місцевої міськради.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

На думку автора петиції, в місті занадто багато топонімів, названих на честь російського поета Володимира Маяковського – і сквер, і Вулиця, і площа. Щоб виправити ситуацію, він пропонує змінити назву площі, присвоївши їй ім'я американського актора гей-порно Біллі Херрінгтона.

Автор петиції сподівається, що нова назва приверне до міста увагу туристів. В якості мотивації до перейменування він вказує той факт, що Біллі Геррінгтон – «це відомий американський актор, на фільмах якого виросли покоління не тільки американців, а й українців і європейців. Він має широку фанатську базу як на території колишнього СНД і України так і поза нею».

За цією петицією підписалися вже більше восьми сотень людей-це навіть більше, ніж потрібно для розгляду її в міськраді.

Одночасно на сайті з'явилася й інша петиція, в якій просять не розглядати перейменування, якщо навіть перша петиція набере потрібну кількість голосів.

У відповідь опублікували ще одну петицію - з вимогою розглянути першу петицію, навіть якщо за другу проголосують потрібною кількістю голосів.

"Найгарячіша точка на планеті», «як одесит, підтримаю максимально», «петицію створили чисто для шарящих, а для звичайних громадян це просто чергова дуркувата новина», "хоч і коментарів негативних багато, але статистика говорить, що більшість шарять за Гачі і люблять країну", - відзначають в коментарях українці.

Нагадуємо, що в Івано-Франківську працює банда шахраїв, які будують із себе працівників комунальних служб.

Як повідомляв Знай.ІА, українців кошмарять "мобільні" шахраї: один дзвінок, і грошей немає.

Також Знай.ІА писав, що київські щипачі встановили "рекорд", сотня жертв за добу: працювали "під шумок" Дня Незалежності.

Теги по теме
Запорожье актер
Источник материала
Поделиться сюжетом