"Гонщик" на інвалідному візку вже не вперше мало не спровокував ДТП у Києві
"Гонщик" на інвалідному візку вже не вперше мало не спровокував ДТП у Києві

"Гонщик" на інвалідному візку вже не вперше мало не спровокував ДТП у Києві

Днями в Києві через чоловіка, який пересувається в електричної візку для осіб з інвалідністю, ледь не трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Інцидент був зафіксований відеореєстратором одного з учасників дорожнього руху. Відео опубліковано Dash Cam UA в соцмережі Facebook.

Яким чином чоловік на інвалідному візку мало не спровокував ДТП?

Повідомляється, що чоловік на зазначеному засобі пересування виїхав на ділянку автодороги, підрізав один з транспортних засобів і мало не створив аварійну ситуацію.

Скрін посту Dash Cam Ua в Facebook

На відео можна побачити, що чоловік рухався зі швидкістю близько 15 кілометрів на годину, підрізає "легковик" і продовжує рух, не дивлячись на червоне світло світлофора. Місцем інциденту стало перехрестя між Харківським шосе і Брацлавською вулицею.

Гонщик на інвалідному візку: що розповіли кияни

Користувачі залишили численні коментарі в соціальній мережі, які свідчать про те, що подібні небезпечні заїзди цей гонщик здійснював і раніше.

Скрін коментарів до відео в Facebook

Так, схожі випадки при його участі було зафіксовано поруч зі станцією метрополітену "Академмістечко" та на одній з доріг Оболонського району столиці.

Нагадаємо також, що раніше портал новин MY.UA розповідав про те, що в Києві напівголі студенти КПІ влаштували вуличне гей-шоу з елементами гачімучі.

Крім того, ми розповідали, що в київському метро чоловік при всіх дістав свою сосиску, пасажири зняли це на відео.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом