Міхаель Шумахер став героєм Netflix, дружина не стримала сліз: "Може трапитися з ким завгодно..."
Міхаель Шумахер став героєм Netflix, дружина не стримала сліз: "Може трапитися з ким завгодно..."

Міхаель Шумахер став героєм Netflix, дружина не стримала сліз: "Може трапитися з ким завгодно..."

Всесвітньо відомий німецький автогонщик Міхаель Шумахер, який в 2013 році отримав важку травму голови, став героєм для нового фільму Netflix. У документальній стрічці дружина 52-річного німця Корінна не може стримати сліз, кажучи про жахливий інцидент, що перевернув життя її чоловіка і його сім'ї.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Про це повідомляє британський таблоїд The Sun.

Міхаель Шумахер і Корінна, фото: GettyImages

Шумахер один з небагатьох, якщо не єдиний пілот "Формули-1, кого знає буквально весь світ. Його прізвище стало ім'ям прозивним, але мало хто здогадується, що стало з великим гонщиком після інциденту на курорті в Мерібелі.

Це сталося в 2013 році, на той момент Міхаель вже пішов з "Формули". Під час катання на гірських лижах німець отримав важку травму голови, його навіть довелося на кілька місяців ввести в штучну кому.

З тих пір журналісти вже не раз писали, що Шумахер нібито одужує і більше не прикутий до ліжка. Але очевидно, що від свідомості гонщика залишилися лише осколки. Не такої пенсії Корінна Шумахер бажала своєму чоловікові.

Міхаель Шумахер і Корінна, фото: GettyImages

"Я ніколи не звинувачувала Бога в тому, що сталося. Це було просто невезіння — невдалий збіг обставин, який може трапитися з ким завгодно", - заявила Корінна Шумахер

Корінна зізнається, іноді вона починає думати: "Ну чому це сталося з Міхаелем і з нами", але намагається прогнати ці думки геть, адже такого жахіття не заслуговує ніхто на цій планеті. Хоч фізично зірка "Формули-1" все ще з нами, його сім'я і друзі по ньому нудьгують — травма голови позбавила їх коханої людини, яким вони його пам'ятають.

Корінна Шумахер, скріншот: YouTube

"Звичайно, я сумую за Міхаелем щодня. І не тільки я. це діти, сім'я, батько, все його оточення. У сенсі всі сумують за Міхаелем, але ж він тут. Інший, але все-таки з нами. Думаю, це надає нам сил.", - розповідає жінка.

Незважаючи на всі труднощі, ані сім'я, ані Корінна не опускають руки. Міхаель живе з ними в одному будинку, разом вони ходять на терапію. Жінка робить все можливе, щоб гонщику ставало лише краще.

"І що б не сталося, я зроблю все, що в моїх силах. Ми все зробимо це. Ми намагаємося зберегти сім'ю, яку він так любив і любить. І ми продовжуємо жити своїм життям. Міхаель завжди захищав нас, а тепер ми захищаємо його.", - заявила Корінна Шумахер.

Раніше повідомляли, Фернандо Алонсо збила машина: чемпіона "Формули-1" терміново госпіталізовано.

Як повідомляв Знай.uа, від Ferrari до Tesla: на чому їздять депутати Ради - перед переглядом потрібно випити корвалол.

Знай.uа писав, у "Формулі-1" знову ганятиме Шумахер.

Теги по теме
Германия
Источник материала
Поделиться сюжетом