На кордоні Польщі та Білорусі знайшли три тіла
На кордоні Польщі та Білорусі знайшли три тіла

На кордоні Польщі та Білорусі знайшли три тіла

Польща будує паркан з колючого дроту на кордоні з Білоруссю
Фото: Reuters

У білоруському прикордонному комітеті повідомили, що біля села Лісове в метрі від білорусько-польського кордонувиявлено тіло жінки без ознак життя

Поблизу польсько-білоруського кордону знайдені тіла трьох осіб, повідомили в польській прикордонній службі в неділю. Про це повідомила пресслужба прикордонної служби в Twitter.

«Сьогодні, 19 вересня, в прикордонному з Білоруссю районі виявлено трупи трьох осіб», – йдеться в повідомленні.

Dzisiaj tj.19.09 w rejonie przygranicznym z znaleziono zwłoki trzech osób. Dalsze czynności w tej sprawie prowadzi prokuratura.#zgranicy

— Straż Graniczna (@Straz_Graniczna) September 19, 2021

Тим часом у білоруському прикордонному комітеті в неділю повідомили, що біля села Лісове в метрі від білорусько-польського кордону 19 вересня виявлено тіло жінки без ознак життя. Поруч із тілом знаходилися троє дітей віком, імовірно, від 7 до 15 років, а також чоловік і жінка похилого віку.

За інформацією білоруського прикордонного комітету, поблизу місця виявлення на контрольно-слідової смуги зафіксовані «явні ознаки волочіння тіла з Польщі до Білорусі».

У Слідчому комітеті Білорусі в свою чергу поінформували, що загибла – громадянка Іраку 39 років. Жінка була виявлена без взуття, слідство не виключає, зокрема, і версію настання смерті від переохолодження.

Источник материала
loader
loader