Анастасія Волочкова помацала "чоловічу гідність" Микити Джигурди
Анастасія Волочкова помацала "чоловічу гідність" Микити Джигурди

Анастасія Волочкова помацала "чоловічу гідність" Микити Джигурди

Анастасія Волочкова, відома своєю екстравагантністю і слабкістю до вечірок, виклала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, де побавилася зі своїм другом Микитою Джигурдою.

Відео доступне в профілі Волочкової.

"Бережи свою гідність"

Ролик дійсно рясніє вигуками з боку Насті, які не можна чути дітям і вразливим особистостям. На відео колишня балерина Маріїнського театру допомагає надягати спеціальні захисні стринги своєму другові, акторові і музиканту Микиті Джигурді. Раніше парочка не раз потрапляла в пікантні ситуації, їм навіть приписували роман, тому обидва вільно тримаються в присутності один одного і дозволяють різні вольності.

Волочкова і Джигурда часто публікують спільні відео і фото

На опублікованому відео Волочкова коментує власні дії: "Бережи свою гідність! Магічний жезл!". Ясна річ, під евфемізмом артистка має на увазі статевий орган 60-річного чоловіка. Але і це не була вишенька на торті. Закінчився ролик тим, що Анастасія нібито випадково доторкається до причинного місця Джигурди та зі сміхом вигукує: "Очманіти! Це не тобі мене за груди чіпати!".

Підписники не зрозуміли гумору

Анастасія Волочкова помацала статевий орган Микити Джигурди


Коментувати пости в профілі Волочкової можуть тільки підписники. Здавалося, ця аудиторія вже звикла бачити екстравагантні витівки балерини, тим більше людей не здивувати сороміцькими жартами і пікантними ситуаціями за участю артистки. Але навіть ця підготовлена ​​аудиторія сприйняла відео вкрай негативно. Більшість пише під постом: "Це днище", "Вульгарщина. Навіть якщо друг, це не привід за "жезл" хапатися як за свій", "Настя не просихає", "Знову наклюкалася", "Це що за еротична вистава?" і тому подібне.

Як видно, підписники знають, що Волочкова частенько дозволяє собі випити і демонструвати свої не самі позитивні сторони на загальний огляд.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Наташа Корольова зізналася, що у неї є позашлюбна дочка: скільки співачка заробила на її народженні.

Також ми писали, що Саша Пустовіт розповіла, чому розлучається: жадібний до грошей чоловік бажав їй "здохнути".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом