Наташу Корольову звинувачують у брехні - позашлюбна донька співачки виявилася її племінницею
Наташу Корольову звинувачують у брехні - позашлюбна донька співачки виявилася її племінницею

Наташу Корольову звинувачують у брехні - позашлюбна донька співачки виявилася її племінницею

Наташа Корольова в ефірі телевізійного шоу "Секрет на мільйон" розкрила таємницю про те, що є донором яйцеклітини, з якої народилася дівчинка. Але користувачі мережі звинувачують артистку у брехні.

Про це пише Telegram-канал «НеМалахов».

Ошелешлива новина про позашлюбну дочку

Як розповіла Наташа Корольова, після операції ЕКО у неї залишився біологічний матеріал. Щоб він виявився корисним, яйцеклітину віддали на донорство сурогатній матері, яка виношувала і народила дівчинку другові співачки Леоніду Радвінскому - мільярдерові, який переїхав з Києва в США і заробив капітал на сервісі OnlyFans. Платформа дозволяє публікувати контент для дорослих і платити гроші за інтимні фото і відео.

Племінниця Наташі Корольової Соня і фото з її передбачуваною позашлюбною дочкою

Проблема була в тому, що Леонід - нетрадиційної сексуальної орієнтації, отже, не міг завести дитину зі своїм партнером природним способом. На допомогу прийшла Корольова, внаслідок чого народилася дівчинка, якій зараз вже два рочки. Наташа поділилася фотографіями з малятком, які показали в ефірі програми.

Уточнювалося, що чоловік артистки не знав про позашлюбну дочку, як і мама Наталі. Вони були ошелешені визнанням, але користувачі мережі почали шукати докази того, що Корольова збрехала про наявність дитини для сенсації.

Аргументи проти слів співачки

Як стверджують користувачі, все, що розповіла артистка, - суцільна спекуляція і намагання зоряної пари (Корольової і Тарзана) привернути до себе увагу. "Всі так старанно зображали шок і здивування від цієї "новини", що нагадували акторів поганого провінційного театру", - наводить Telegram-канал "НеМалахов" цитату одного користувача.

Корольову звинувачують у брехні і хайпы, а позашлюбну дочку називають племінницею Сонею

В якості аргументів люди пишуть, що на фотографіях, які представила Наташа, була її племінниця Соня, дочка Ірини Осауленко. І дивуються, що бабуся не змогла впізнати власну внучку, чим теж викликала підозри у недовірливих людей. Наскільки ситуація є правдивою і чи дійсно Корольова брехала в прямому ефірі для хайпу - точно невідомо.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Наташа Корольова зізналася, що у неї є позашлюбна дочка: скільки співачка заробила на її народженні.

Також ми писали, що в Києві пройшов Марш рівності за права ЛГБТ: найяскравіші фото.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом