У Харкові п'яні студентки назвалися "майбутніми прокуроршами" і відмовилися платити за проїзд
У Харкові п'яні студентки назвалися "майбутніми прокуроршами" і відмовилися платити за проїзд

У Харкові п'яні студентки назвалися "майбутніми прокуроршами" і відмовилися платити за проїзд

У місті Харків водій однієї з місцевих служб таксі потрапив у неприємну ситуацію з двома п'яними студентками, імовірно, юрфаку, які відмовилися заплатити за поїздку.

Відео події водій таксі зняв і опублікував у Facebook-пабліку "Жити в Харкові".

Хамили водієві і поводилися нешанобливо

Як видно з опублікованого відео, та й за словами самого чоловіка, дівчата були п'яні, що також чутно по їх сплутаній мові і язику, що заплітався. Як доказ - одна з пасажирок на задньому сидінні тримала в руках пляшку з алкогольним напоєм.

Конфлікт виник на грунті оплати таксистові грошей за поїздку. Молоді панянки відмовилися "відірвати від серця" 76 гривень, які запросив таксист. Пізніше взагалі запевняли водія, що з банківської карти вже знялися гроші, тоді як чоловік просив готівку. Серед лайок не раз проскакували непристойні слова в бік співробітника служби таксі, наприклад, "рулі мовчки, холуй".

Дівчата-прокурорші прославилися на всю мережу

Коли конфлікт набрав розмаху, чоловік став знімати те, що відбувається на відео, подейкуючи: "Ці дівки не заплатили мені за проїзд. Це аферистки, майбутні прокурорші. Бухі. Пішли геть". Імовірно, студентки навчаються на юридичному факультеті місцевого вузу, оскільки самі не раз називали себе "майбутніми прокуроршами", намагаючись залякати водія.

Реакція суспільства на витівку студентів у Харкові

Після сварки одна з пасажирок трохи заспокоїлася і обіцяла заплатити гроші, але незабаром знову перейшла на суперечки. Відео підірвало мережу, більшість коментаторів підтримують таксиста і неприємними словами називають молодих дівчат, які не маю "ні краплі поваги і хорошого виховання".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Гонщик" на інвалідному візку вже не вперше ледь не спровокував ДТП у Києві.

Також ми писали, що українська блогерка, яка зізналася в любові до РФ, подала в суд на офіцера ЗСУ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом