Дівчина купила сперму через інтернет й самостійно запліднила себе набором з eBay
Дівчина купила сперму через інтернет й самостійно запліднила себе набором з eBay

Дівчина купила сперму через інтернет й самостійно запліднила себе набором з eBay

Стефені Тейлор з Великобританії звернулася до додатка а-ля "Тіндер", замовила у чоловіка біологічний матеріал і самостійно себе запліднила. В результаті народилася дівчинка.

Про подію повідомляє видання Mirror.

Знайшла донора в додатку на смартфон

Мешканка села Нунторп, графство Північний Йоркшир, сильно мріяла завагітніти другою дитиною. Перший син у Стефані - від колишнього партнера, з яким дівчина розлучилася. Не маючи бажання заводити нові відносини, вона стала розглядати можливість штучного запліднення.

Британка народила дівчинку після покупки сперми в Інтернеті

Але процедура репродуктивної медицини виявилася дуже дорогою (1,6 тисячі фунтів стерлінгів). Подруга порадила вихід - додаток "Just A Baby", в якому можна підібрати донора сперми. Стефані через кілька днів знайшла підходящого претендента, без захворювань і шкідливих звичок. Три тижні спілкувалася і дізнавалася людину, після чого він привіз їй додому баночку зі своїм матеріалом.

Набір для запліднення купила в інтернеті

Отримавши сперму, наступним етапом була покупка набору для запліднення. В аптеках і магазинах він коштує приблизно 80 доларів, британка знайшла і замовила його на сервісі eBay. Подивившись на YouTube навчальні відео, ввела біоматеріал в матку, і через два тижні дізналася, що вагітна.

Стефені Тейлор з сином і дочкою Іден, яку народила за допомогою інтернету

Дочка Іден, здорова і красива, народилася в жовтні 2020 року. Новоспечена мама рада, що не побоялася взяти ситуацію в свої руки. Батько, дізнавшись про народження дитини, погодився підтримувати з нею зв'язок, а також запропонував послуги донора на майбутнє, якщо Стефані знову захоче повторити експеримент.

Батьки і сестра Стефані вважають, що спосіб зачаття Іден був блискучим рішенням.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що супермодель Лінда Євангеліста стала жертвою невдалої пластики: "Я жорстоко понівечена".

Також ми писали, що важка хвороба забрала життя відомої актриси та інтернет-зірки.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом