19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Харкові відбулися обшуки в офісі компанії “АвтоЭнтерпрайз”: що відомо
У Харкові відбулися обшуки в офісі компанії “АвтоЭнтерпрайз”: що відомо

У Харкові відбулися обшуки в офісі компанії “АвтоЭнтерпрайз”: що відомо

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура проводять в Харкові обшуки в рамках розслідування можливого отримання неправомірної вигоди, а також можливого ухилення від сплати податків, легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, та можливого незаконного збагачення.

Про це повідомляє Depo.

Харків з посиланням на прес-службу НАБУ.

Як повідомляє видання,Слідчі дії санкціоновані суддею.

Попередня правова кваліфікація – ч.4 ст.368, ч.1 ст.212, ч.1 ст.209, ст.368-5 Кримінального кодексу України.

Энтерпрайз” спочатку з’явилася в соціальних мережах.

Так, про це повідомлялося у Twitter-акаунті @h_kharkov.

Там же повідомили і про те, що обшуки відбулися і за місцем проживання Дмитра Ніконова та Аліни Мустафаєвої.“Сегодня с 10:00 НАБУ проводит обыски в офисе АВТОЭНТЕРПРАЙЗ, по месту проживания Мустафаевой Алины и Никонова Дмитрия”, – повідомлялося у Twitter.

Компанію Авто.

Ентерпрайз пов’язували із народним депутатом Олександром Куницьким (також відомим як блогер zp_sanek).Як повідомляє Depo.

Харків, за даними програми “Схеми“, компанія “Автоентерпрайз” складається з близько десятка фірм, які пов’язані між собою спільними директорами та засновниками.

Нардеп від “Слуги народу” Олександр Куницький у структурі власності формально ніколи не фігурував, однак отримував зарплату, а також фінансово взаємодіяв із бізнесом як фізична особа-підприємець.

За даними офіційного сайту Верховної Ради, одна з приймалень Куницького розташована у Харкові на вулиці Академіка Павлова, 271-а.

За цією адресою розміщується офіс компанії “Екомобілі” з групи “Автоентерпрайз”.Також там же прописана фірма ПП “Автоентерпрайз”.Також Куницький зареєстрував приймальню у Харкові на вулиці Рудика, 6, де розташовані дві компанії з пулу “Автоентерпрайз”: виробничі потужності НВП “Система”, на яких виготовляють електрозарядне обладнання, та ТОВ “Автоентерпрайз Харків”.Аліна Мустафаєва у 2020 році обрана депутатом Харківської міської ради 8 скликання від “Слуги народу”.

Раніше була помічницею Куницького на громадських засадах.

Ентерпрайз – компанія з Харкова, що виготовляє та продає зарядні станції для електромобілів та програмне забезпечення для обслуговування електрозаправок.

Дмитро Ніконов – генеральний директор компанії Авто.

Як вже повідомляв AUTOGEEK, раніше Auto.

Enterprise вже було помічено в скандалі через відгуки на сервісі Plug.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Источник материала
Поделиться сюжетом