6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Кременчуці співробітник ліцею знімав хоум-відео і публікував на PornHub
У Кременчуці співробітник ліцею знімав хоум-відео і публікував на PornHub

У Кременчуці співробітник ліцею знімав хоум-відео і публікував на PornHub

Житель Кременчука Полтавської області попався на зйомці порно разом з дружиною, яке згодом публікував на сайті PornHub, за що отримував чималі гроші.

Про це повідомляється в рішенні Крюківського районного суду.

Поповнення сімейного бюджету

Як розповідає першоджерело, інженер-електрик місцевого ліцею зберігав на особистому ноутбуці кілька десятків відео інтимного характеру. На сайті PornHub він був зареєстрований під ніком MonaCharm, з якого публікував хоум-ролики. В якості партнера виступала його дружина. Судячи з більшості контенту, вона часто виконувала роль неповнолітньої. Мабуть, така категорія порно подобається багатьом користувачам ресурсу.

У Кремінгучі знімали хоум-відео і поширювали на PornHub

За поповнення сайту контентом житель Кременчука отримував незаконну плату, що хоч і поповнило сімейний бюджет, але призвело до кримінальної справи і судового розгляду. Правоохоронці кваліфікували дії за частиною 1 статті 301 КК України (ввезення, виготовлення, збут та розповсюдження порнографічних предметів).

Як покарали витівника?

Ця стаття передбачає тюремне ув'язнення терміном від одного до трьох років і обмеження займати конкретні посади. Але чоловік повністю визнав свою провину і уклав зі слідством угоду, через що суд пом'якшив звинувачення і покарання.

Чоловіка, який знімав порно, засудили

В результаті витівник отримав один рік випробувального терміну, а також сплатив судові витрати плюс слідчу експертизу. Ноутбук повернули власнику, але весь контент повністю знищили.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що чи можливе життя без сексу? Вчені зробили унікальне відкриття.

Також ми писали, що у НБУ розповіли, як відрізнити справжні гривні від фальшивих.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом