Перемога Брітні: суд остаточно відсторонив батька Спірс від опікунства
Перемога Брітні: суд остаточно відсторонив батька Спірс від опікунства

Перемога Брітні: суд остаточно відсторонив батька Спірс від опікунства

29 вересня в суді міста Лос-Анджелес відбулося слухання у справі відсторонення від опікунства над Брітні Спірс її батька Джеймі. Після місяців тяжб суд прийняв сторону Брітні.

Про це повідомляє BBC.

"Вона стрибає від радості"

У соціальній мережі Instagram свою наречену привітав Сем Асгарі, фітнес-тренер, з яким нещодавно співачка обручилася. Тоді і стало відомо публічно, що на слуханні суд повністю став на бік Брітні Спірс і остаточно позбавив її батька права бути опікуном. За словами нареченого, дівчина буквально стрибала від радості і практично не могла стримувати сльози від надлишку емоцій.

Брітні Спірс з нареченим Семом Асгарі

Правда, чоловік все ще намагається отримати 2 мільйони доларів від дочки нібито на зарплату співробітникам музичного лейблу, з якими співпрацювала артистка, і судові витрати. Адвокат дівчини Метью Розенгарт планує оскаржити вимогу, оскільки вважає її недобросовісним вимаганням.

Джеймі більше не має права керувати життям дочки

Скандал навколо Брітні Спірс і її батька розгорівся в червні, коли вона публічно розповіла, що з 2008 року батько зловживає своїм становищем опікуна, не дає розпоряджатися власним майном і особистим життям. Дівчина попросила анулювати рішення 13-річної давності і повністю повернути їй контроль над фінансами.

Рух шанувальників за звільнення Брітні від опіки

Батько, природно, заперечував звинувачення. Через кілька місяців він сам відмовився від опікунства, що стало шоком для більшості глядачів, які стежили за перипетіями в цій ситуації. Як би там не було, Брітні Спірс може вдихнути на повні груди і вперше за 13 років відчути себе господинею власного життя.    

Раніше портал MY.UA повідомляв, що дружина Олега Винника вразила стрункою фігурою і довгими ногами: "Було гаряче".

Також ми писали, що виконавець хіта "I Believe I Can Fly" R. Kelly продавав дітей в секс-рабство.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом