20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Шмигаль презентував оновлену програму Кабміну – що передбачає документ
Шмигаль презентував оновлену програму Кабміну – що передбачає документ

Шмигаль презентував оновлену програму Кабміну – що передбачає документ

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час виїзного засідання презентував народним депутатам оновлену програму діяльності Кабінету міністрів.

За його словами, над формуванням документу працювали урядовці, парламентарі та понад 500 експертів. Програма складається з 12 національних пріоритетів, які мають 97 завдань та понад 2 тис. заходів.

Мета програми – сервіс для українців, прогнозовані джерела фінансування, досягнення очікуваних результатів та контроль за їхнім виконанням.

Шмигаль наголосив, що, згідно з документом, має змінитися підхід до реалізації програми. Серед них – залучення експертів та представників бізнесу, використання IT-інструментів, які нададуть можливість ефективно виконувати заплановані завдання.

Завдяки цьому уряд також зможе у режимі реального часу побачити вже виконані завдання та зрозуміти, як досягають очікувані результати.

Цей документ Шмигаль представив на виїзному засіданні парламентської фракція партії Слуга народу, яке триває 1 та 2 жовтня у Трускавці. За словами голови фракції Давида Арахамії, під час заходу парламентарі мають намір обговорити кадрові зміни в Кабінеті міністрів.

Читайте
Це несправедливо: Разумков про те, що його не запросили на засідання до Трускавця
Теги по теме
Денис Шмыгаль Слуга народу
Источник материала
Поделиться сюжетом