Ринок криптовалют більше не “лихоманить” від твітів Ілона Маска
Ринок криптовалют більше не “лихоманить” від твітів Ілона Маска

Ринок криптовалют більше не “лихоманить” від твітів Ілона Маска

Сьогодні вранці близько 5:00 за київським часом засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск (Elon Musk) знову залишив в Twitter повідомлення, яке не викликало звичних змін на ринку криптовалют.

Він опублікував фотографію нового домашнього вихованця породи Сіба-іну, який знаходиться в багажнику електромобіля Tesla. Після попередньої фотографії цуценя Ілона Маска курси криптовалют, так чи інакше пов’язаних з цією породою, різко злетіли, але не цього разу.

В середині вересня, коли Маск залишив попереднє повідомлення, криптовалюта Shiba Floki подорожчала на 958%. Вартість Floki Inu зросла на 59,08%, в той час як Floki Shiba зареєструвала зростання на 23,46%.

Сьогодні ж Shiba Floki і Floki Inu спробували піти в зростання, проте курс моментально розвернувся в протилежному напрямку. Що стосується Floki Shiba, то ця валюта обвалилася ще вчора і ніяк не відреагувала на твіт Маска.

Ілона Маска давно звинувачують в тому, що він своїми коментарями про криптовалюту в Twitter маніпулює курсами, а також заощадженнями невеликих кріптоінвесторів. Можливо, ці часи залишилися позаду.

Источник материала
Поделиться сюжетом