Колишня дівчина репера Тіматі прийняла іслам: подробиці
Колишня дівчина репера Тіматі прийняла іслам: подробиці

Колишня дівчина репера Тіматі прийняла іслам: подробиці

Анастасія Решетова прийняла іслам / фото instagram.com / volkonskaya.reshetova

Колишня дівчина репера Тіматі (справжнє ім'я – Тімур Юнусов), Анастасія Решетова, раніше була активним користувачем соцмереж. Її аккаунт в Instagram налічує більше чотирьох мільйонів користувачів. Однак тепер дівчина все рідше викладає пости, а її раніше ефектний образ змінився на більш стриманий. Нещодавно вона розповіла причину такої зміни.

Днями вона відповідала на запитання шанувальників, один з них запитав: "Ви мусульманка?". Анастасія вирішила розставити всі крапки над "і", тому зізналася, що деякий час тому прийняла іслам.

Анастасія Решетова прийняла іслам / фото instagram.com / volkonskaya.reshetova

Вважаю, що це варто обговорювати тільки з близькими серцю людьми, - відповіла Настя Решетова.

Зазначимо, що 25-річна ексмодель цього року почала вивчати нову релігію. Вона відмовилася від фото у відвертих нарядах і веде здоровий спосіб життя. У мережі ходили чутки, що приводом для такого рішення послужили відносини Насті з впливовим покровителем. Нібито колишня Тіматі заради коханого чоловіка змінила релігію, але вона не коментує цю інформацію.

Сама Настя залишилася в хороших відносинах з Тіматі, від якого в 2019 році народила сина Ратміра. За словами молодої мами, її син купається в любові з усіх боків.  

Нагадаємо, репер Тіматі відправився у відпустку з українською моделлю і блогером Сашею Донець. Про дівчину мало що відомо. В Instagram вона не вказала жодної інформації про себе. Деякі видання пишуть, що їй 19 або 20 років, і вона переїхала з Чернігова до Києва.

Також вас можуть зацікавити новини:

  • Ксенії Мішиної влаштували цькування за шоу "Україна має талант" - за неї заступилася відома ведуча

  • Наталя Могилевська відмовилася від соцмереж: "пішла в локдаун"

  • "Шульгіна, Лопес та інші": найулюбленіші жінки судді "Танців з зірками" Макса Чмерковського

Автор: Каролина Гайдук

Источник материала
Поделиться сюжетом