Олексій Бик про біженців з Афганістану: Чому я та мої діти маємо зі своєї кишені платити за цих людей?
Олексій Бик про біженців з Афганістану: Чому я та мої діти маємо зі своєї кишені платити за цих людей?

Олексій Бик про біженців з Афганістану: Чому я та мої діти маємо зі своєї кишені платити за цих людей?

Національний Корпус розповів про те, що він подав петицію щодо біженців з Афганістану і провів разом із патріотичними організаціями акцію на знак протесту у Києві під стінами ОП.

Про це розповідається у Telegram-каналі київського осередку Нацкорпусу.

Нацкорпус закликає усіх поставити свій підпис під петицією щодо біженців з Афганістану, яку він вже зареєстрував на сайті КМДА. Зокрема, зазначається у публікації, потрібно 6 тисяч підписів. Принагідно представники Нацкорпусу акцентують на тому, що афганські біженці зроблять в Україні те саме, що мігранти зі Сходу в Європі.

Представник Нацкорпусу Олексій Бик зауважує, що в Україні є багато іноземних добровольців, які встали на захист держави від агресії РФ. І він ставить питання, чи зроблять те саме афганські біженці. «Україна для них це ніщо, це перевалковий пункт, який вони використають, аби займатися своїми особистими справами і потім переїхати за кордон. Чому я та мої діти маємо зі своєї кишені платити за цих людей?», - міркує націоналіст.

У Telegram Нацкорпус повідомляє, що під стінами Офісу Президента відбувся протест. «Спільно з дружніми партіями та патріотичними організаціями ми виступили проти задуму влади бездумно запустити до нашої країни тисячі біженців, які становлять загрозу для економіки країни та наших співгромадян», - розповідають представники Нацкорпусу. Тут же додається, що серед їхніх вимог – встановлення мір для прийому цих біженців і надання їм меншого фінансового забезпечення.

Як повідомляв My.ua, спершу Нацкорпус провів вишкіл, тепер – полк «Азов» зайнявся тренуванням.

Також My.ua писав про те, що Нацкорпус закликав українців виказати свою пошану і підтримку 14 жовтня.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом