"Чим той атошник краще за мене?": депутат від партії Порошенка влаштував скандал
"Чим той атошник краще за мене?": депутат від партії Порошенка влаштував скандал

"Чим той атошник краще за мене?": депутат від партії Порошенка влаштував скандал

На засіданні міської ради Подільська (Одеська область) один з депутатів влаштував скандал. Все через те, що його відсунули в черзі на отримання земельної ділянки, віддавши пріоритет ветеранам АТО.

Про це повідомили в місцевих телеграм-каналах.

Депутат почав обурюватися

Депутат від партії "Європейська солідарність" Володимир Колесник почав обурюватися і кричати, коли почув, що його посунули в черзі на отримання земельної ділянки в 2 гектари. У В департаменті земельного та комунального господарства пояснили це тим, що зараз пріоритет - виділення паїв учасникам бойових дій на Сході України.

Свідки зняли бурхливе обговорення проблеми на відео і виклали в мережу. На опублікованих кадрах видно, як Володимиру Колеснику пояснюють, що ще не всі АТОвці отримали свої ділянки, як того вимагає закон.  

Почувши, що найближчим часом він не стане володарем заповітного паю, депутат від "ЄС" почав скандал. Він піднявся і розкричався, махаючи руками. Володимир Колесник обурювався, чому ветерани АТО важливіші, ніж він:

"Ну чим той АТОвець краще за мене? Він що, зробив більше для України чи для міста? Ось же сказали: отримали 24 людини - достатньо, потім наступний список, знову відсувають...", - висловлюється депутат.

Чим закінчився інцидент на сесій міської ради Подільська і чи домігся свого Колесник, невідомо.

Нагадаємо, що депутатка з Київради від Партії "Голос" назвала ветеранів АТО "купленими".

Читайте також, що в Україні викрали неповнолітню доньку депутата.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом