У Харкові несподівано помер фронтмен "Мертвого півня" Місько Барбара
У Харкові несподівано помер фронтмен "Мертвого півня" Місько Барбара

У Харкові несподівано помер фронтмен "Мертвого півня" Місько Барбара

Михайло (Місько) Барбара раптово помер 11 жовтня у своєму будинку в Харкові. Про це повідомила дружина Світлана Олешко. Місько Барбара був відомим українським рок-музикантом і актором, творцем гурту "Мертвий півень" у Львові в 1989 році. Причина смерті поки невідома, її покаже розтин.

11 жовтня пішов з життя відомий український рок-музикант, актор, творець і фронтмен гурту "Мертвий півень" Місько Барбара. Через місяць йому мало виповнитися 50 років.

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на коментар дружини Світлани Олешко.

Раптова і незрозуміла смерть

За словами дружини, Михайло не скаржився на погане самопочуття і не хворів. Але напередодні смерті йому стало не по собі, довелося викликати швидку допомогу. Лікарі не знайшли ніяких симптомів, діагностика не показала проблем зі здоров'я.

Ось тільки на наступний день, рано вранці, чоловік так і не прокинувся. Він помер у ліжку без видимих на те причин. Світлана Олешко каже, що Михайло пішов з життя "несподівано, але спокійно". Попередня версія - зупинка серця, але тіло музиканта відправлять на розтин, який і покаже справжню причину смерті.

Помер Місько Барбара, рок-музикант, творець гурту "Мертвий півень"

Детальну інформацію з приводу церемонії прощання з Виконавцем родичі повідомлять незабаром.

Творчий шлях Міська Барбари

Музикант народився у Львові. У рідному місті в 1989 році створив гурт "Мертвий півень", родзинкою якого стали пісні на вірші відомих українських поетів. Колектив до їх пір активно виступав, за 30 років існування змінилося близько двадцяти музикантів.

Мілько Барбара грав у театрі "Арабески" в Харкові

Крім музичної кар'єри, у Михайла була акторська. У Харкові він грав у театрі "Арабески". І навіть почав озвучувати книги видавництва"А-ба-ба-га-ла-ма-га". За словами дружини, у чоловіка були великі плани на майбутнє, які так різко перервала смерть.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що помер один з перших IT-підприємців України Олексій Мась.

Також ми писали, що Леонід Горбань помер: непроста історія життя улюбленого народного синоптика України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом