19-21 жовтня 2021 року В МВЦ відбудеться комплексний захід
19-21 жовтня 2021 року В МВЦ відбудеться комплексний захід

19-21 жовтня 2021 року В МВЦ відбудеться комплексний захід

Захід включає в себе виставки: ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ, ECOENERGY EXPO, ELECTRO INSTALL, E-COMPS+DIGITEC

 

ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ

Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості» має статус найбільшої галузевої події в Україні. Головна мета наших учасників у цьому році – продемонструвати нові можливості для інноваційного розвитку української енергетики.

Провідні компанії ринку представлять сучасні технології та обладнання, які дозволяють забезпечити надійність та економічність функціонування електроенергетичних систем та якість електроенергії для всіх категорій споживачів.

«Енергетика в промисловості» - це головне місце зустрічі інженерної та енергетичної еліти та всього професійного співтовариства нашої країни та інших країн світу, до якого належать керівники енергогенеруючих, електромережевих, енергопостачальних компаній, провідних виробників високотехнологічної продукції, вчених, експертів, фахівців підприємств різних галузей промисловості та інфраструктурних об’єктів, фінансистів та інвесторів.

 

ECOENERGY EXPO 2021

Міжнародна виставка «ECOENERGY EXPO 2021» – розкриє та продемонструє величезний потенціал та конкурентні переваги сучасних технологій відновлюваних джерел енергії.

На виставці ви побачите, як відбуваються системні зміни та структурне перебудування найважливіших галузей вітчизняної економіки – енергетики, промисловості, транспорту, сільського господарства та будівництва – у бік екологізації виробництва та скорочення шкідливих викидів.

На одному майданчику ми зібрали всіх головних гравців енергоринку для ефективної комунікації, обміну досвідом, встановлення та розвитку ділових контактів та пошуку оптимальних шляхів розвитку відновлювальної енергетики для України. Їх кооперація стане ключем до якнайшвидшого досягнення успіхів на шляху трансформації енергетичної інфраструктури України, адже приєднавшись до всесвітніх процесів, ми твердо стали на шлях розвитку відновлювальної енергетики, декарбонізації економіки та скорочення затрат на енергоспоживання. 

 

ELECTRO INSTALL - 2021

Міжнародна спеціалізована виставка «ELECTRO INSTALL» присвячена ємному сегменту електротехнічного ринку, продукція якого використовується в усіх галузях виробничої, господарської та побутової діяльності.

Демонстраційним майданчиком для останніх досягнень галузевих компаній виступить саме виставка «ELECTRO INSTALL», на якій буде презентовано широкий спектр електротехнічної продукції, електроприборів та систем для виконання майже любих робіт:

- проектування систем електрозабезпечення об’єктів житлового, суспільного, комерційного та промислового призначення;

- усі види електромонтажних робіт;

- розробка електронної та електротехнічної апаратури, засобів телекомунікацій, автоматичних керуючих систем, промислової та транспортної електроніки.

Виставка виступає ефективною комунікаційною платформою для ділових зустрічей та взаємодії учасників з цільовою аудиторією відвідувачів.

 

E-Comps+DigiTec

Родзинкою комплексу заходів з енергетики в цьому році виступає нова, єдина у своєму роді виставка E-Comps+DigiTec, яка представить практичні рішення стосовно цифрової трансформації.

На експозиції будуть продемонстровані зразки високотехнологічної продукції на базі сучасної мікроелектроніки, відповідаючі сучасним вимогам високої надійності, малих габаритів, ваги та потужності споживання, сучасне телекомунікаційне обладнання для будування цифрових мереж, революційні технології обробки та зберігання даних, систем IoT, цифрових платформ.

 

Безумовні переваги виставкового комплексу!

  • Активна ділова програма.
  • Тільки вузькопрофільні спеціалісти.
  • Ефективна платформа для цілеспрямованого пошуку інвестицій у цю сферу.

 

Ділова програма

Онлайн реєстрація

 

Організатор:

ТОВ «Міжнародний виставковий центр»

Місце проведення:м. Київ, МВЦ,

Броварський пр-т, 15, метро «Лівобережна»

Тел.: 044 201 11 57

 

Теги по теме
энергетика
Источник материала
Поделиться сюжетом