Вже завтра комплекс виставок муніципального господарства в МВЦ розпочне свою роботу
Вже завтра комплекс виставок муніципального господарства в МВЦ розпочне свою роботу

Вже завтра комплекс виставок муніципального господарства в МВЦ розпочне свою роботу

КОМПЛЕКС ВИСТАВОК МУНІЦИПАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА

 

XIX Міжнародна спеціалізована виставка “КОМУНТЕХ-2021” (комунальна та спецтехніка, міський транспорт, управління відходами, благоустрій, вуличне освітлення, комунальна теплоенергетика, smartcity);

XIX Міжнародна спеціалізована виставка “AQUA UKRAINE-2021”(водопідготовка, водопостачання, водовідведення, насоси, труби та трубопровідна арматура, фільтри);

XII Спеціалізована виставка “ЄВРОБУДЕКСПО-2021”(ліфтове устаткування, будівельні матеріали та конструкції, енергоефективний будинок, автономні джерела тепла);

XІ Міжнародна спеціалізована виставка “ДОРТЕХЕКСПО-2021” (матеріали для будівництва доріг, дорожньо‑будівельна техніка, запчастини, парковки, придорожній сервіс).

Більш ніж 200 учасників чекають на зустріч з Вами! Вже на наступному тижні з 19 по 21 жовтня «Міжнародний виставковий Центр» (м. Київ, Броварський пр. 15, ст. метро «Лівобережна») відчинить свої двері для відвідувачів.

Загальна експозиція виставок складає 17 000 кв.м. (ІІ та ІІІ павільйони МВЦ). Лідери індустрії з 12 країн світу представлять на стендах свої новітні розробки. КОМПЛЕКС ВИСТАВОК МУНІЦИПАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА – саме те місце, де представники громад, бізнес-сектор та профільні фахівці зможуть ознайомитися з ринковими тенденціями, сучасними продуктами та інноваційними рішеннями. Фахівці отримають можливість обмінятися досвідом по влаштуванню міської інфраструктури, де головним питанням постає максимально ефективне використання ресурсів.

Водночас на протязі трьох днів роботи виставок очікується насичена та різноманітна Ділова Програма: Міністерство розвитку громад та територій України запрошує на XІХ Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства» для всебічного незалежного експертного обговорення перспектив розвитку галузі.Асоціація малих міст України організовує smarteventпо актуальним для сьогодення питанням цифрової трансформації громад.  

20 жовтня анонсується день для фахівців зі сфери поводження з відходами: профільні асоціації та відділ поводження з побутовими відходами Мінрегіону України на трьох майданчиках одночасно обміняються досвідом та піднімуть питання вдосконалення нормативно-правової бази.

21 жовтня Національний експертно-будівельний альянс України запрошує до дискусії на Всеукраїнський містобудівельний форум.

Ділова програма

Вхід на виставки та заходи – вільний, з дотриманням санітарно-гігієнічних норм та при обов’язковій он-лайн реєстрацією на сайті

Он-лайн реєстрація

Очікуємо Вас у Міжнародному Виставковому Центрі (м. Київ, Броварський пр. 15, ст. метро «Лівобережна») 19-21 жовтня 2021 року!

 

Источник материала
Поделиться сюжетом